torstai 15. elokuuta 2019

S Miksi SDP:ssä on mahdollista toimia homoseksuaaleja vastaan

Tänään on keskusteltu sdp:n nousevan tähden, Husu Husseinin, muutaman vuoden takaisesta homokommentista. Husu voi sanoa tällaista ilman, että hänen puolueensa - tai fanit uutistoimituksissa - korvaansa lotkauttaisivat.

Jos saman sanoisi esim. joku suojaväritön persu - demarista puhumattakaan -, kaikki luonnollisesti repisivät ihokkaitaan.

Tämä johtuu siitä, että monikulttuurinen yhteiskunta on tosiasiallisesti kastiyhteiskunta. Kaikki ihmiset asettuvat hierarkiaan synnynnäisten ominaisuuksiensa perusteella, ja sijoittuminen hierarkiassa määrittelee sen, kuka voi sanoa ja kenestä.

Tässä tapauksessa somalius ja muslimius ovat hyve- ja uhrihierarkiassa paljon korkeammalla kuin homous. Vaikka homotkin ovat ihania, he eivät ole läheskään yhtä ihania kuin somalit ja muslimit.

Jos esimerkiksi homo sanoo ikävästi muslimeista, hän leimautuu natsihomoksi ja joutuu ulos piireistä. Homoudesta ei saa niin paljon pisteitä kuin islamofobialla menettää. Jos sen sijaan muslimi (tai somali) sanoo ikävästi homoista, muslimius (tai somalius) riittää kompensoimaan tämän rikkeen.

[Perussuomalalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho Facebookissa 12.8.2019]

[PS. Suomalaisten etua ajavat ihmiset Suomessa melkein järjestään tuntevat tämän Halliksen tiedon monikulttuurisuutta ajavasta ideologiasta. Hän lausui asian tässä lyhyesti ja ytimekkäästi. Itse olen lausunut saman, mutta hieman laajemmin ja monisanaisemmin vuosien takaisessa blogikirjoituksessani Kaikki monikulttuurisuudesta ja monikulturismista.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti