keskiviikko 14. elokuuta 2019

S Rinteen hallituksessa on mukana epädemokraattisia aineksia

Rinteen hallitus on laatua, koska se on nykäissyt hyvä veli -korruption välittömästi kokonaan uudelle vaihteelle. Puoluetukiin miljoonien korotus ja ministereille enemmän avustajia kuin ennen. Tämä on tietysti fiksua, koska tällä tavalla esimerkiksi eduskunnasta pudonneille ja poliitikkojen kavereille voidaan järjestää laadukkaat massihommat helposti.

Li Anderssonilla on nyt viisi erityisavustajaa, koska hän on selkeästi vähän huono työssään ja tarvitsee enemmän apua kuin häntä edeltäneet ministerit. (Tosin mikä minä olen moittimaan, kun itse tarvitsen vastaavan määrän avustajia pukemaan sukkani. Mutta minä en olekaan ministeri.)

Ainoa vaan, että Li on valinnut vähän huonosti nämä erityisavustajansa. Erityisavustajissa on nimittäin mukana Dan Koivulaakso, joka on kunnostautunut muun muassa kannustamalla poliittiseen väkivaltaan Vasemmistonuorten privafoorumeilla sekä vaatinut demokraattisen puolueen epädemokraattista eristämistä. Ja kaikki varmaan muistavat, kun "siellä äärioikeisto ei pysy omalla alueellaan", kun Koivulaakson omat kaverit kävivät tyyppien päälle.

Koivulaakson valinta erityisavustajaksi on tasan sama kuin jos Perussuomalaiset olisivat hallituksessa ja joku Juho Eerola päättäisi palkata erityisavustajaksi jonkun PVL:n uusnatsin. Vois olla, että Li itse kirjoittaisi silloin Kansan Uutisiin kipakan puheenvuoron siitä, miten taas halveksitaan demokratiaa ja lämmitetään uuneja.

Mutta toisaalta vasemmistolainen väkivalta on vaan erilaista ja sosialistiset muilutusfantasiat kohdistuvat rakenteisiin.

[Jiri Keronen Facebookissa 13.8.2019. Ulostuloon liittyy kokoomustaustaisen Verkkouutiset-lehden uutisartikkeli Li Anderssonille viisi erityisavustajaa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti