keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

S Pedofiilit, sateenkaaripaletti ja vanhoillislestadiolaiset

Mutta sitten hän toisaalta yrittää väittää jotain aivan päinvastaista kuin esitti alle prosentin arvioissaan. ”Kyllä pedofiilit ovat osa Sateenkaari-palettia. Sehän on päivänselvää. Siihen ryhmään kuuluvat seksuaalisesti poikkeavat riippumatta siitä onko heidän suuntauksensa laillinen vai laiton. Lakeja tulee ja menee, mutta poikkeavat säilyvät. Samaan kastiin kuuluvat eläimiin sekaantujat. Heitä on tutkimusten mukaan hämmästyttävän paljon ja lisäksi touhu on täysin laillista kiitos Suomen progressiivisten poliitikkojen. Järjestön on ihan turha yrittää vherry pickingiä jäsentensä suhteen. Otetaan mukaan myös kovimmat rasitteet.”

Hämäläinen on saattanut nauttia liikaa vherryä. Joten antakaa kun setäselitän asiaa. ; Olen hyvin hämmentynyt miten Priden yhteyteen aina vedetään pedofiilejä. Ilmeisesti pedofiilikortti on mukava heittää. Lisäksi olen luullut että heillä on jo ne Suviseurat. Että mihin he tarvitsevat toista tilaisuutta? Ja tämä on ja ei ole tärkeä pointti. Lestadiolaiskortin vetäminen on asiaankuuluvaa koska Pridestä ei ole paljastunut mitään pedofiliarinkeilyä, toisin kuin lestadiolaisista. Lestadiolaisia on jotain 100 000kpl. Se on pieni vähemmistö. Silti sanoisin että heidän pieni kokonsa ei ole mitätön tässä pedofilia-asiassa. Koska näen että leima on heille hyvin epäreilu. Esimerkiksi Seurassa on juttu siitä miten lestadiolaisia kohdellaan hyvin inhottavasti silloinkin kun he eivät ole mitään pedofiilejä. Jos minä, sanotaanko varsin ärhäkkä uskontokriitikko, näen että lestadiolaisten reilun kohtelun vaatiminen ei ole mitätöntä vain siksi, että heitä on vähän. Joten Suviseura -vitsini on hyvä esimerkki jostain joka on hyvä ottaa esiin huonona argumentaationa. Se on kenties vähän ilkeä puhtaasti vitsinäkin. Osalle tämänlaiset asiat ovat niin vaikeita että he heittävät tälläisiä vitsejä vakavasti kuin ne olisivat argumentteja. 

[Näin oli lausunut eräs heppu blogissaan 6.9.2021 julkaisemassaan merkinnässä Ketuttaako; eli keskustelujen vinouttaminen.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti