keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

S LBGTQ ja pedofiilien suvaitsemattomuus

LBGTQ on toki sellainen että niissä voi nähdä aika paljon yhteistä keskenään. Eli niissä selvästi on nippu asioita jotka paitsi ovat seksuaalivähemmistöjä niin myös sellaisia joissa on vahva ajatus kahden aikusen ihmisen välisestä vapaaehtoisesta molempisuuntaisesta suhteesta. Tässä mielessä LBGTQ -yhteisö luontevasti vastustaakin esimerkiksi sitä että joku on seksuaalivähemmistöltään raiskari. Eli voidaan nähdä että LBGTQ -yhteisö näkee että seksi on aikuisten välistä materiaalia. Ja silloin sen ”ei ole pakko” esimerkiksi tukea seksuaalista väkivaltaa. Kuten John Oliver on sanonut ; Seksi on vähän kuin nyrkkeilyä. Jos toinen osapuoli ei ole suostunut siihen, ensimmäinen osapuoli tekee rikoksen. 

[Näin oli lausunut eräs heppu blogissaan 6.9.2021 julkaisemassaan merkinnässä Ketuttaako; eli keskustelujen vinouttaminen.]

2 kommenttia:

  1. Valitettavasti pedofiileillä on kovemmankinpuoleista yritystä saada LBGTQ-ritolaan vielä P. – Mistähän syystä siellä ei muuten ole Z niin kuin zoofilia, vaikka se on Suomessa kuten useimmissa Euroopan maissa ollut sallittua vuodesta 1971?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pedofiliaa varsin runsaasti nuivitaan länsimaisissa yhteiskunnissa länkkäreiden keskuudessa. Vaikka joku perustaisi pedofilian laillistamista ajavan puolueen, se ei saisi montaa ääntä vaaleissa.

      Poista