keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

S Ylen ja Hesarin linja on menossa Euroopassa alamäkeä

Kuinka monet vaalit Ylen uutis- ja ajankohtaistoimitus ja Helsingin Sanomien poliittinen toimitus ovat hävinneet Tanskan kansankäräjävaaleista lähtien?

Tanskan kansankäräjävaalit, Puolan parlamenttivaalit, Britannian Brexit-kansanäänestys, Norjan suurkäräjävaalit, Yhdysvaltain presidentinvaalit, Hollannin parlamenttivaalit, Slovakian parlamenttivaalit, Itävallan parlamenttivaalit, Saksan liittopäivävaalit, Tsekin parlamenttivaalit, Italian parlamenttivaalit ja Unkarin parlamenttivaalit. Ainakin nämä.

Miten niin Yle ja HS ovat hävinneet?

Ylen ja Hesarin raivokkaasti haittamaahanmuuttoa ja islamin invaasiota puolustava linja on kärsinyt tappion ja maahanmuuttokriittinen rintama on edennyt kaikissa edellä mainituissa vaaleissa, jonka lisäksi EU-kriittiset ovat menestyneet useissa parlamenttivaaleissa.

Lisäksi esimerkiksi Baltian maissa (Viro, Latvia, Liettua) noudatetaan maahanmuuttopolitiikkaa, jossa ei myötäillä Suomen löysää linjaa, joka houkuttelee turvapaikanhauksi naamioitua haittamuuttoa.

Ranskan osalta on syytä huomioida, että "Ylen ja HS:n ehdokkaan", presidentiksi nousseen EU-puudeli Macronin suosio on ollut jyrkässä laskussa.

Tänä vuonna mielenkiinto suuntautuu erityisesti Ruotsiin, jossa maahanmuuttokriittinen Ruotsidemokraatit on noussut mielipidetiedustelujen mukaan maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Ruotsin valtiopäivävaalit pidetään ensi syyskuussa.

[ulkosuomalainen Heikki Porkka blogissaan 9.4.2018 julkaisemassaan blogimerkinnässä Unkarin vaalit - kansallisen heräämisen erävoitto]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti