lauantai 12. elokuuta 2017

S Hesarin sensuroima uussuomalainen tutkija ihmettelee sensurointiaan

Mikä sitten on syy? Olen tässä nyt oman spekulointini varassa. Uskon, että ideologialtani olen liian kaukana tietyistä mediajohtajista, kuten tässä tapauksessa Pietisestä. He haluavat julkaista vain sellaisten “asiantuntijoiden” näkemyksiä, jotka ovat linjassa heidän oman maailmankatsomuksensa kanssa.

Kirjoitan asioista sellaisina kuin ne ovat. Toiset tykkäävät, toiset eivät. Lähdin Iranista, kun siellä ei ole sananvapautta. En Suomessakaan aio hiljentyä muiden painostuksesta, vaikka sitä moni aina yrittää. Sopankeittäjät kuitenkin aina paljastuvat. Seison lausuntojeni takana, koskevatpa ne tasa-arvoasioita, uskontoa, kulttuuria, terrorismia tai mitä tahansa muuta.

[uussuomalainen iranilaissyntyinen tutkija Alan Salehzadeh blogissaan 1.8.2017 julkaisemassaan merkinnässä HS:n sensuuri iskee pahemmin kuin Iranin papisto, jossa hän käsittelee sitä, että Helsingin sanomat -lehti oli sensuroinut hänen haastattelunsa, jossa hän oli kommentoinut asiantuntijana julkaistua videota, jossa esiintyy Afganistanissa kaapattu suomalainen lähetystyöntekijä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti