torstai 18. toukokuuta 2017

Vakoojien ei kannata antaa itsensä kehua vakoilunsa korkeaa tasoa {S}

Ehdotus ei edelleenkään ole surkein mahdollinen, mutta ei valmis. Perusteiksi järjestelmälle on ainakin radiohaastatteluissa annettu ruotsalaisten vakoojien itse itselleen antamat kehut. Hassua; USA:ssa vastaava vakoilu todettiin puoluettomassa tutkinnassa tehottomaksi. Sielläkin vakoojat kehuvat olevansa tarpeellisia, mutta mikään puolueeton tutkimus ei tätä vahvista. Ruotsistakaan ei pitäisi uskoa mainospuheita. Kukapa firma ei kehuisi olevansa tarpeellinen kun oma elanto on siitä kiinni.

Ensin määritellään ongelma. Sitten pohditaan ja tutkitaan eri ratkaisuoptiot. Nyt on menty suoraan yhteen ratkaisumalliin kulkematta aiempien ruutujen kautta. Ehkä tällaiselle laille on tarvetta, mutta kiire sillä ei ole. Käykäämme prosessi läpi maltilla ja tietojen kera, niin että kansa ehtii myös välissä äänestämään eduskunnan tämä asia mielessä.

[pörrökorvainen ja kerubinkasvoinen maltillisuuden mestari Kyuu Eturautti blogissaan 20.4.2017 julkaisemassaan merkinnässä Vakoilulaki on jossittelun varassa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti