sunnuntai 21. toukokuuta 2017

{S} Ulkopuoliset ihmiset voivat vain kuvitella, millaista yhteiskuntatieteiden opetus suomalaisissa yliopistoissa on

Tieteen punikkifasistit valittavat olevansa huolissaan siitä, miten ”pakolaisille taataan asianmukainen viranomaiskäsittely”. Tiedekuntien gangsterien kannattaisi olla huolissaan ihan vain siitä, miten taataan asianmukainen käsittely ei-vasemmistolaisille yliopistoissa ja ettei yliopistojen toiminta olisi heidän käsissään sellaista koulukiusaamista, josta kerron tarkemmin teoksessani Suomalaisen nykyfilosofian historia Mustelmani taisteluista tieteen ja filosofian kentillä.

Ulkopuoliset ihmiset voivat vain kuvitella, millaista yhteiskuntatieteiden opetus yliopistoissa on, kun opetusresurssit ovat punavihreän värisuoran hallussa. Siinä valossa jokainen eri tavoin ajatteleva on todellinen sortoa pakeneva poliittisen turvapaikan hakija, aivan kuten minäkin.

Listan allekirjoittaneet voivat kirkkain silmin tiedustella, ”mitä pahaa on oikeudenmukaisuuden vaatimisessa”. Sitä pahaa, että ”ihmisoikeuksiin” viittaaminen toimii heidän tapauksessaan pelkkänä valloituksen ja väestöjen vaihdon verukkeena, jolle ei ole kansanvaltaista hyväksyntää, sillä itse hanke luvaton maahantulo on kantaväestön näkökulmasta oikeuttamatta. 

[filosofi Jukka Hankamäki blogissaan 29.4.2017 julkaisemassaan merkinnässä Oikeutta juhlapaikanhakijoille, jossa hän käsittelee tieteen punikkifasistien halua viedä pohja koko viranomaistoiminnalta, toisin sanoen oikeinajattelevien Helsingin sanomat- lehdessä julkaistua vetoomusta kehitysmaalaisten rajattoman maahanmuuton puolesta]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti