lauantai 20. toukokuuta 2017

{S} Mitä Perussuomalaisten tulisi Sampo Terhon mukaan olla

Tuore ministeri totesi, etteivät Perussuomalaisten äänestäjät ole puolueeseensa täysin tyytyväisiä. Olisi siis ryhdistäydyttävä, terästäydyttävä ja uudistuttava.

Perussuomalaisten pitäisi Terhon puheen mukaan olla tulevaisuudessa isänmaallinen puolue, joka arvostaa Suomea, suomalaisuutta ja Suomen itsenäisyyttä - ja vastustaa liittovaltiota Euroopan unionissa. Sekä puolustaa tavallisen suomalaisen hyvää elämää.

Terho määritteli myös perussuomalaisen populismin: se on luottamusta tavalliseen suomalaiseen ja hänen kykyynsä ja haluunsa kantaa vastuuta sekä nauttia vapautta.

[Näin oli lausuttu 2.5.2017 Professorin ajatuksia -blogissa julkaistussa merkinnässä Jussi Halla-ahon, Sampo Terhon ja vasemmiston vappupuheista. Halla-aho ja Terho ovat kumpikin ehdolla Perussuomalaisten kesäkuussa pidettävässä puoluekokouksessa valittavaksi uudeksi puheenjohtajaksi väistyvän Timo Soinin tilalle.] 

[Ja pyydän lukijoiltani myöskin nyt anteeksi, että koska ko. puoluekokous on jo noin pian, niin tulen kuluvan toukokuun aikana Herran vuonna 2017 siteeraamaan ao. Professorin ajatuksia -blogin merkintää useamman kerran. Ja jos innostun kyseisiin herroihin liittyvää materiaalia jakamaan täällä ennen kesäkuuta vielä enemmän, niin pyydän varmuuden vuoksi anteeksi sitäkin.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti