maanantai 29. toukokuuta 2017

S Vastarintaliikkeen mielenosoituksen pahoinpitelystä

"Lausunnoista ilmenee, että Karttunen on sairaalahoitojakson aikana 10.9.2016 – 15.9.2016 ollut paranemassa vammastaan eikä mikään yksittäinen seikka 15.9.2016, kun Karttunen on poistunut sairaalasta ollut viitannut siihen, että vamma olisi pahenemassa. Lausunnon mukaan Karttusen ennuste aivovammasta toipumiseen oli hyvä ja Karttunen oli neurologisesti oireeton koko hoitojakson ajan."
Helvetin hyvä löytö. Tämä asettaa tuomion törkeästä pahoinpitelystä entistä oudompaan valoon. Minä sain anarkistien joukkopahoinpitelystä neurologisia oireita: aivotärähdyksen, johon liittyi oksentelua ja tajunnantason heittelyä. Nyt Torniaiselle on luettu tuomio törkeästä pahoinpitelystä lievimmillä perusteilla, millä Karjalainen sai tuomion pahoinpitelystä.

Karttunen ei siis saanut potkusta mitään sellaista, joka olisi voinut hänet tappaa. Tähän viittaa neurologisten oireiden puute. Neurologiset oireet ilmenevät joskus viiveellä, mutta viimeistän 2-3 pv kuluttua ne pitäisi olla jo laitostarkkailussa havaittavissa.

[nimimerkki "Khevonen" 30.12.2016 ilkeän ja pahanlaatuisen Hommaforum-keskustelupalstan ketjussa 2016-09-17 Vastarintaliikkeen miekkarissa pahoinpidelty on kuollut?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti