keskiviikko 24. toukokuuta 2017

{S} Halla-aho osoitti ontoksi median ja poliitikkojen retoriikan kysymällä...

Jussi Halla-ahon paljon pidemmästä puheesta on puolestaan syytä nostaa näkyviin seuraavat asiat.

Europarlamentaarikko nosti esille Ruotsin ensi vuoden valtiopäivävaalit, joissa hän arveli perinteinen vallan tasapainon porvari- ja sosialistipuolueiden välillä hajoavan. Samalla hän osoitti ontoksi median ja poliitikkojen retoriikan kysymällä, että "onko 20 prosenttia ranskalaisista tai ruotsalaisista oikeasti äärioikeistolaisia kannattaessaan kansallista rintamaa tai ruotsidemokraatteja?"

Halla-ahon mukaan länsimaiset yhteiskunnat ovat globalisaation myötä muuttumassa uudelleen luokkayhteiskunniksi. Tämän kehityksen kärsijöiksi hän nimesi länsimaisen työväestön ja alemman keskiluokan.

Näin siksi, että heidän työpaikkansa katoavat halvan työvoiman maihin. Sen seurauksena palvelut heikkenevät ja turvallisuuden tunne katoavat ilman, että omassa kuplassaan elävä eliitti välittäisi siitä.

[...]

[Näin oli lausuttu 2.5.2017 Professorin ajatuksia -blogissa julkaistussa merkinnässä Jussi Halla-ahon, Sampo Terhon ja vasemmiston vappupuheista. Halla-aho ja Terho ovat kumpikin ehdolla Perussuomalaisten kesäkuussa pidettävässä puoluekokouksessa valittavaksi uudeksi puheenjohtajaksi väistyvän Timo Soinin tilalle.]

 [Ja pyydän lukijoiltani myöskin nyt anteeksi, että koska ko. puoluekokous on jo noin pian, niin tulen kuluvan toukokuun aikana Herran vuonna 2017 siteeraamaan ao. Professorin ajatuksia -blogin merkintää useamman kerran. Ja jos innostun kyseisiin herroihin liittyvää materiaalia jakamaan täällä ennen kesäkuuta vielä enemmän, niin pyydän varmuuden vuoksi anteeksi sitäkin.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti