sunnuntai 28. toukokuuta 2017

{L} Ylen uutimia 28.5.2017

Seuraavassa Ylen uutisia:

...

Tilausansassa kuluttajan kertaluontoiseksi tarkoitettu tilaus johtaakin kalliiseen jatkotilaukseen. Hanna Hanhinen sanoo, että tilausansoja on kuluttajien riesana Euroopassa yhä useammin, mutta ihmiset eivät aina käytä oikeuksiaan niiden peruuttamiseksi. Oi, katso:

Kysely: Tilausansoja kuluttajien riesana Euroopassa yhä useammin – iso osa tietää oikeutensa, mutta ei tee mitään

*

Yhdysvaltain tuoreen presidentin ollessa ulkomailla vierailulla Johanna Kippo puhui siitä, miten mahdollinen virkasyytemenettely toimisi, jos presidentti Trumpia kohtaan syyte nostettaisiin. Oi, katso:

Yhdysvalloissa kongressi voi erottaa presidentin – Näin Trumpin mahdollinen virkasyyte etenisi

*

Teemu Saintula kertoo, että Mikkeliin perusteilla oleva Sodan ja rauhan keskus Muisti mullistaa sotakokemuksen, sillä tarkoitus on, että museossa kävijä voisi kokea tykistökeskityksen. Itse olen muuten pitkään unelmoinut sellaisesta, että jonain päivänä kehitettäisiin aito sotasimulaattori, sellainen, että voisi oikeasti kokea olevansa sodassa. Se olisi ajatuksissani ollut kyllä melko pitkälle kehitettyä teknologiaa, sillä ajattelin, että hommaan kuuluisivat lääkkeiden käyttö sekä sähköisten signaalien aivoihin syöttäminen. Mutta minusta on nyt oikeasti hienoa, että Mikkeliin on nyt perusteilla tällainen, ja vielä omana elinaikanani! Oi, siis, katso, uudin:

Kaverin kanssa etulinjaan suoraan tykistökeskitykseen – Museossa voi käydä sotaa Pokémonin tekniikalla

*

Mika Niskanen kertoo siitä, mitä ovat klubitalot. Voin lyhyesti mainita, että ne ovat sellaisia yhdistyksiä, joiden tehtävä on kuntouttaa ihmisiä työn avulla. Oi, siis, katso, pitempi juttu asiasta:

Osatyökykyiselle ei löydy helposti töitä, klubitalot auttavat – "Jos en saisi olla täällä, jäisin kotiin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti