keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Vihreät nuoret ajavat orwellilaista dystopiaa {S}

Vihreiden nuorten ajamalle aloitteelle ei löydy vertaista muista länsimaista. Suomi olisi siis eräänlainen edelläkävijä sen kaltaisessa lainsäädännössä, joka on erittäin riippuvainen oikeuslaitoksen yleisestä fiiliksestä. Se, mikä laskettaisiin rasistiseksi tai syrjiväksi olisi täysin riippuvainen oikeuslaitoksen edustajien omasta mielipiteestä. Aloitteen kotisivuilla mainitaan esimerkiksi ”rasististen järjestöjen” kokoontumisvapauden poistaminen, joka ei voi tarkoittaa mitään muuta kuin Rajat kiinni -mielenosoitusten kriminalisointia. Rauhanomaisista ja virkavallan useasti kiittelemistä mielenosoituksista tulisi siis todennäköisesti laittomia, toisin kuin vastamielenosoituksista, jotka ovat usein johtaneet lukuisiin kiinniottoihin.

Ihmisoikeuksien nimissä sovelletun sensuroinnin ja poliittisen mielivallan ongelmallisuuden huomaa parhaiten vaihtamalla ihmisoikeudet joksikin toiseksi arvoksi. Vihreät tuskin hirveästi innostuisivat, jos esimerkiksi ”epäisänmaallisuudesta” tehtäisiin rikollista. Tämän isänmaallisen lain nimissä aloitettaisiin myös laajat sensuurioperaatiot, jossa kaikki epäisänmaallisiksi määritellyt ryhmät kiellettäisiin ja epäisänmaallisista mielipiteistä langetettaisiin sakkorangaistuksia. Mikäli joku vihreistä poliitikoista uskaltaisi vastustaa kyseistä lakia, hänet leimattaisiin välittömästi maanpetturiksi. Valtamedian pääkirjoituksissa puitaisiin toistuvasti sitä, miksi punavihreät vihaavat Suomea niin paljon.

[liberaali Tuukka Kuru 21.8.2016 Vihreiden nuorten ”Huominen ilman pelkoa” -nimeä kantavaa kampanjaa käsittelevässä blogimerkinnässään Järjestäytyneestä rasismista]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti