maanantai 26. syyskuuta 2016

Husu epäonnistui {S}

Voi mikä lypsylehmä Jimi Karttusen kuolemasta vasemmistolle ja medialle tulikaan. Demareihin kuuluva Abdirahim "Husu" Hussein kävi itkemässä Asema-aukiolla paikan päällä ja yritti epäonnisesti haastatella teinityttöjä ilmeisesti yrittäen lypsää heistä natsikammoa, mutta tytöt sanoivatkin suurimmaksi pelon aiheuttajaksi maahanmuuttajat, jotka heitäkin ovat usein ahdistelleet. Hän myös avautui asiasta netissä joko ilmeisen tietämättömänä tai ilmeisen epärehellisenä.

Husu sanoi, että siinä meillä nyt on se rasistisen liikehdinnän ensimmäinen kuolonuhri. Paitsi, että se ei ole ensimmäinen. Suomessa on annettu vain yksi tuomio rasistisella motiivilla tehdystä henkirikoksesta, ja siinäkin tekijä oli suomalaisia vihaava maahanmuuttaja ja uhri kantasuomalainen. Sen ei pitäisi olla yllättävää, koska tietyt maahanmuuttajaryhmät, kuten irakilaiset ja somalit, tekevät poliisin tilastojen mukaan huomattavasti kantasuomalaisia enemmän rasistisia viharikoksia suhteessa määräänsä, mutta nämä viharikokset eivät ole Husulle hyödyllisiä agendan tavoittelussa.

[Näin oli lausuttu Tuonen joutsen -blogissa 22.9.2016 julkaistussa merkinnässä SVL-kohutuksella pedataan mamu-kriittisten järjestöjen puhdistuksia.]

[Blogimerkinnän otsikossa mainittu SVL on Suomen vastarintaliike, uusnatsistinen onneksi pienehkö poppoo.]

2 kommenttia:

  1. Hmm. Kaksi kantasuomalaista sosiopaattia ottaa yhteen kaupungilla, toinen kuolee viikon kuluttua eikä tällä hetkellä ole esitetty mitään näyttöä siitä että näillä tapahtumilla olisi yhteyttä. Kuolemansyyntutkimus voisi esittää todisteita tämän yhteyden puolesta, mikäli sellaisia on löydetty, mutta niitä ei varmaankaan julkaista poliisin tutkimusten ollessa vielä kesken.

    Miten ihmeessä tästä saadaan väännetyksi rasistinen viharikos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on eri rotua kuin valkoinen. Tai ainakin ajattelee väärällä tavalla.

      Poista