tiistai 27. syyskuuta 2016

Härkis- ja Mifú -valmisteet edistyksellisyyden merkkinä {S}

Kävin tänään kaupoilla parin ihmisen kanssa. Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta tein siellä sellaisen heräteostoksen, että ostin sekä Härkis-härkäpapuvalmistetta että Mifú -paistettava ruokarae -valmistetta. En ole ennen maistanut näitä. Mutta tämä merkitsee joka tapauksessa myös sitä, että syvällä sisimmässäni, paatuneen ja sysimustan maahanmuuttokriittisen sydämeni takana piilee ainakin jonkinlainen annos edistyksellisyyttä. Katso maahanmuuttokriittistä ihmistä sydämen taakse, niin saatat nähdä ihmisen.

Huomenna aion kokeilla Härkistä ja sitä seuraavana päivänä Mifúa.

[Tom Kärnä 26.9.2016 Facebookissa, Google Plussassa ja Diasporassa. Nämä kolme ovat kaikki sosiaalisen median yhteisöpalveluja. Diaspora on näistä kolmesta se raikas. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tissit.]

PS 6.10.2016: Jos ketään enää kiinnostaa, niin halutessaan voi käydä lukemassa toisesta blogistani merkintäni Lihankorvikkeita, njam!.

2 kommenttia:

  1. Makunsa kullakin. Minä välttelen eineksiä ja "valmisteita" parhaan kykyni mukaan. Poikkeuksena yleisimmin tomaattipyree (tomaatti 99.5%, suola) ja soijakastike (herraties mitä kaikkea). Soijakastikkeen valmistaminen itse on liian mutkikasta kerrostaloasunnossa. Ja tulisi kohtuuttoman kalliiksi minun budjetilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas syön ravitsevan lounaan kerran arkipäivässä. Sitä en ole itse valmistanut, mutta kyseessä on ikään kuin hyvä kotiruoka. Muuten syön jossain määrin huonosti.

      Poista