Kävin tänään kaupoilla parin ihmisen kanssa. Tämä voi kuulostaa
oudolta, mutta tein siellä sellaisen heräteostoksen, että ostin sekä
Härkis-härkäpapuvalmistetta että Mifú -paistettava ruokarae
-valmistetta. En ole ennen maistanut näitä. Mutta tämä merkitsee joka
tapauksessa myös sitä, että syvällä sisimmässäni, paatuneen ja
sysimustan maahanmuuttokriittisen sydämeni takana piilee ainakin
jonkinlainen annos edistyksellisyyttä. Katso maahanmuuttokriittistä
ihmistä sydämen taakse, niin saatat nähdä ihmisen.
Huomenna aion kokeilla Härkistä ja sitä seuraavana päivänä Mifúa.
[Tom Kärnä 26.9.2016 Facebookissa, Google Plussassa ja Diasporassa. Nämä kolme ovat kaikki sosiaalisen median yhteisöpalveluja. Diaspora on näistä kolmesta se raikas. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tissit.]
PS 6.10.2016: Jos ketään enää kiinnostaa, niin halutessaan voi käydä lukemassa toisesta blogistani merkintäni Lihankorvikkeita, njam!.
Huomenna aion kokeilla Härkistä ja sitä seuraavana päivänä Mifúa.
[Tom Kärnä 26.9.2016 Facebookissa, Google Plussassa ja Diasporassa. Nämä kolme ovat kaikki sosiaalisen median yhteisöpalveluja. Diaspora on näistä kolmesta se raikas. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tissit.]
PS 6.10.2016: Jos ketään enää kiinnostaa, niin halutessaan voi käydä lukemassa toisesta blogistani merkintäni Lihankorvikkeita, njam!.
Makunsa kullakin. Minä välttelen eineksiä ja "valmisteita" parhaan kykyni mukaan. Poikkeuksena yleisimmin tomaattipyree (tomaatti 99.5%, suola) ja soijakastike (herraties mitä kaikkea). Soijakastikkeen valmistaminen itse on liian mutkikasta kerrostaloasunnossa. Ja tulisi kohtuuttoman kalliiksi minun budjetilleni.
VastaaPoistaMinä taas syön ravitsevan lounaan kerran arkipäivässä. Sitä en ole itse valmistanut, mutta kyseessä on ikään kuin hyvä kotiruoka. Muuten syön jossain määrin huonosti.
Poista