perjantai 23. syyskuuta 2016

Mainitsee Jimi Karttusen kuoleman ja sen hyväksikäytön sekä Olli Immosen poseerauksen natsien kanssa {L}

Tuonen joutsen -blogissa mainitaan Jimi Karttusen kuolema ja sen poliittinen hyväksikäyttö sekä kuvatekstissä Perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen taannoinen poseeraus valokuvaa varten semmoisessa joukossa, jossa oli mukana myöskin natseja so. uusnatseja.

Nämä natsit kuuluvat Suomen vastarintaliike -nimiseen uusnatsistiseen poppooseen, joka on onneksi varsin pieni liike. Jos se olisi isompi, siitä olisi suurta riesaa.

Uusnatseja kutsutaan uusnatseiksi siksi, että he suhtautuvat islamiin kriittisesti toisin kuin Adolf Hitler ja useat muut johtavat natsit kansallissosialistisessa Saksassa vuosina 1933-1945. Ja myöskin siksi, että he ovat olleet natseja vasta vuoden 1945 jälkeen.

Mutta, oi, siis, katso, blogimerkintä:

SVL-kohutuksella pedataan mamu-kriittisten järjestöjen puhdistuksia

PS:

Mutta tuli tässä mieleen sellainen asia, että mahtavat jotkut ihmiset pitää valokuvauskameraa varsinaisena Paholaisen rakkineena, kun aina pitää varmistaa, ettei satu samaan kuvaan epäilyttävien ihmisten kanssa. Tällaisten ihmisten elämä on varmaan ahdistavaa.

Jos guilt by association ei kerran ole argumentointivirhe tuollaisten ihmisten mielestä, niin siinä tapauksessa kaikki eläintensuojelijat Animalia-järjestöä ja varsinkin sitä myöten ovat epäilyttäviä. Lukekaa vaikka täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti