tiistai 27. syyskuuta 2016

S Kyuu jotain maailmankatsomuksestaan

Olenko islam-vihamielinen? Osittain juu. Olen vastaan jokaista sellaista uskonto-organisaatiota joka hyökkää seksuaalista itsemääräämisoikeutta vastaan. Oli se sitten sunnalainen islam, vanhoillislestadiolaisuus tai joku muu, ilmaisen taatusti erimielisyyteni jokaista homofobista järjestöä vastaan. Jos se tekee minusta rasistin, se on hiton pieni hinta ihmisoikeuksien puolustamisesta. Minun maailmankatsomuksessani uskonto ei saa tulla ihmisoikeuksien yläpuolelle. Ihminen voi elää ilman uskontoa, mutta ei ilman itseään.

Olenko maahanmuuttokriittinen? Totta hitossa, joskin tuskin sillä tapaa kun kuvittelet. Tämä maa tarvitsee maahanmuuttoa käytännössä elinehtona, jolloin maahanmuuttopolitiikan pitää olla fiksua. En missään nimessä allekirjoita vasemmiston ja AY-liikkeen työperäistä maahanmuuttoa vastustavaa linjaa, enkä taatusti hyväksy EU:n ihmissalakuljetusta tukevaa linjaa joka on tehnyt Välimerestä ruumishuoneen.

[kerubinkasvoinen ja pörrökorvainen maltillisuuden perikuva Kyuu Eturautti 4.9.2016 bloginsa merkinnässä Ääripäät vain vahvistuvat]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti