torstai 29. syyskuuta 2016

Toteaa, ettei Suomi tarvitse turvapaikanhakijoita eikä maahanmuuttajia {L}

Suvaitsevaiston luonnollinen liittolainen, transseksuaali Musta orkidea -blogin pitäjä, sanoo blogissaan, ettei Suomi tarvitse turvapaikanhakijoita eikä maahanmuuttajia. Oi, katso:

Suomi ei tarvitse turviksia tai mamuja

PS:

Olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä siitä, ettei Suomi tarvitse yhtään mihinkään turvapaikanhakijoita. Varsinkin, kun Suomeen suuntaavat ennen kaikkea sellaiset turvapaikanhakijat, jotka heikentävät entisestään suomalaisen yhteiskunnan huoltosuhdetta. Muunlaiset turvapaikanhakijathan suuntaavat esim. Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Osittain olen eri mieltä siitä kirjoittajan väitteestä, että Suomi ei tarvitse maahanmuuttajia ollenkaan. Toki työperäisten maahanmuuttajien tarve on pieni ja alakohtainen. Suomessa vallitsee tätä nykyä laaja työttömyys. Töitä ei meinaa riittää kantaväestöllekään, ei edes sellaisille suomalaisille, joilla on hyvä koulutus, ammattitaito ja suomen kielen taito ja jotka ovat omaksuneet suomalaisen yhteiskunnan normit, joten heidän taholtaan ei hirveästi tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä.

Mutta minusta voitaisiin ottaa käyttöön Kanadan malli: työperäinen maahanmuutto sallittaisiin, mikäli ao. työntekijät eivät veisi suomalaisilta työpaikkoja ja mikäli ao. työnhakijat eivät kuormittaisi suomalaista sosiaaliturvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti