tiistai 4. huhtikuuta 2023

S Perussuomalaisilla on Suomen "russofobisin" ohjelma, sanoo Kreml

Pljusin piti varmana, että kokoomuksen ja perussuomalaisten voiton myötä tilanne Suomessa ei Venäjän näkökulmasta ainakaan parane.

”Perussuomalaisilla on russofobisin ohjelma. Myös kokoomus tukee muurin rakentamista. Parannuksia ei ole odotettavissa.”

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 3.4.2023 julkaistussa Jenni Jeskasen kirjoittamassa uutisartikkelissa Moskovassa järjestettiin keskustelu­­tilaisuus Suomen vaali­tuloksen vaikutuksista.]

[ :D ]

[Tänään 4.4. Jeesuksen vuonna 2023 on suuri päivä. Suomesta tulee nyt, vihdoin ja viimein pitkän odotuksen jälkeen, virallisesti puolustusliitto Naton jäsen, ja tänään on myös Naton perustamisen vuosipäivä. Liitto oli perustettu 4. huhtikuuta vuonna 1949. Eli Nato on päässyt 74-vuotiaan kypsään ikään. Älköön hänestä koskaan tulko vanhuudenhöperö.]

2 kommenttia:

  1. Moskovordorissa ei ymmärretä tai ei ainakaan olla ymmärtävinään, ettei heidän tilanteensa minkään länsimaan kanssa voi parantua ennen kuin Myrkyllinen Kääpiö on kaadettu valtaistuimeltaan ja hänen aloittamansa sota Ukrainassa on saatettu päätökseen vastaamaan vuoden 2013 tilannetta plus sotakorvaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Ikävä kyllä Länsimaiden tietty kunniallisuus on estänyt tekemästä sopimusta manner-Kiinan kanssa siitä, että se saa paloja Venäjän Kauko-Idästä. Toisaalta manner-Kiinakaan ei niin kauhean mainio maa ole, että ei tuollainen taitaisi kannattaakaan.

      Poista