keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

S Katujengejä Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Turussa

Pääkaupunkiseudulla ja Turussa on jo kymmenkunta katujengiä, ja järjestäytyneitä rikollisryhmiä jopa 90. Koska asiantuntijoiden mukaan suuri osa jengiläisistä on ulkomaalaistaustaisia, on punaiseksi langaksi otettava juuri maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikka. On opittava suomen kieli, käytävä kouluja, tehtävä töitä ja sisäistettävä yhteiskuntamme säännöt. Myös kriminaalipoliittisia keinoja tarvitaan muun muassa lisääntyneen ampuma-aseiden käytön takia.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 16.2.2022 julkaistussa Kokomustan kansanedustajien Pia Kauman ja Arto Satosen kirjoittamassa mielipidekirjoituksessa Työperäisen maahanmuuton lisääminen edellyttää myös ongelmien tunnustamista.]

[Kirjoituksessa ehdotettuihin toimiin myöntyminen ikävä kyllä sataisi Perussuomalaisten laariin. Ihan kuin nämä muka olisivat oikeassa.]

2 kommenttia:

  1. Eipä hätää:
    kun miehellä on ongelma, hän haluaa siihen ratkaisun.
    Kun naisella on ongelma, hän haluaa puhua siitä, tai paremminkin sen aiheuttamasta tunnetilasta joka on usein itse ongelmaa tärkeämpi.

    Molempiin sukupuoliin (joita on kaksi) kuuluvien naisten hallitsemassa Suomessa katujengiongelma on hoidettu sillä, että se tunnistetaan ja tunnustetaan ja sitten siitä puhutaan.
    Sitten se on pois päiväjärjestyksestä, tilu lilu lei!
    Pimps! Pimps!!

    VastaaPoista