keskiviikko 30. lokakuuta 2019

S Eräät sukupuoliaktivistit mustamaalaavat kaikkia transsukupuolisia, sukupuolidysforiasta kärsiviä ja muita vastaavia epämääräisiksi friikeiksi ja sekopäiksi, jotka eivät pysty edes normaaliin kanssakäymiseen yhteiskunnan kanssa

Sukupuoliaktivistit ovat saaneet painostettua Always-firmaa poistamaan naissukupuoleen yhdistetyn Venus-symbolin kuukautissuojista. Aktivistien mukaan vanha paketti oli syrjivä, koska - huoh - kuukautiset eivät koske kaikkia naisia ja osa kuukautissuojia käyttävistä eivät koe itseään naiseksi.

Tällaisten aktivistien pitäisi räjäyttää itsensä. Tämä sekoilu ei tee hyvää kenellekään. Nämä aktivistit ainoastaan mustamaalaavat kaikkia transsukupuolisia, sukupuolidysforiasta kärsiviä ja muita vastaavia epämääräisiksi friikeiksi ja sekopäiksi, jotka eivät pysty edes normaaliin kanssakäymiseen yhteiskunnan kanssa.

Kaikilla naisilla ei ole käsiä eivätkä kaikki naiset käytä käsilaukkuja. Siispä naisten käsilaukut ovat rasistisia ja fasistisia. Tuo on täsmälleen se logiikka, jolla sukupuoliaktivistit toimivat.

Jotkut ihan oikeasti joutuvat kamppailemaan lääketieteellisen ongelman kanssa koko elämänsä ajan ja käymään sen takia läpi rajuja hoitoja. Sitten joku helvetin aktivisti ahdistuu siitä, että naisille suunnatussa tuotteessa on naisiin yhdistettävää symboliikkaa. Häpeäisitte.

Pahinta tässä on se, että kaikki tällainen sekoilu, joka tapahtuu ulkomailla, tulee viiveellä myös Suomeen. Pian mekin tulemme näkemään sukupuoliaktivisteja, jotka eivät suostu sanomaan "eduskunnan puhemies", vaan keksivät jotain kiertoilmaisuja tyyliin "puhehenkilö". Pian meilläkin aletaan ruikuttaa siitä, että jossain lelukuvastossa on liikaa tyttöjä leikkimässä nukeilla ja poikia leikkimässä autoilla. Ja kaikkea muuta entistä hullumpaa, entistä turhempaa ja entistä pösilömpää.

Tämä ennustus muuten tulee toteutumaan. Sanokaa minun sanoneen. Veikkaan, että menee korkeintaan joku 5 vuotta, niin näemme Suomessakin muunsukupuolisia kokemusaktivisteja, jotka vaativat sitä ja tätä gender-ahdistumisen tai muun vastaavan perusteella. Tästä olen sataprosenttisen varma.

[Jiri Keronen Facebookissa 27.10.2019. Ulostuloon liittyy Verkkouutisten uutisartikkeli Kuukautissuojan pakkauksesta poistetaan naissymbolit.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti