tiistai 29. lokakuuta 2019

S Ennen pitkää saksitaan puoluetukia muiltakin kuin PS-nuorilta

PS-nuorten tukikuvioita lähestytään väärästä suunnasta. Se ei ole sananvapauskysymys vaan korruptiokysymys.

Sananvapauteen ei kuulu eikä ikinä ole kuulunut oikeutta saada ilmaista rahaa valtiolta.

Ongelma ei siis ole se, että PS-nuoret ei saa rahaa. Ongelma on se, että muiden puolueiden nuorisojärjestöt saavat rahaa. Voi olla, että nyt, kun pää on avattu, saksitaan niitä aikanaan pois muiltakin. Joku päivä siellä on kuitenkin eri ihmiset päättämässä.

[Oula Lintula Facebookissa 26.10.2019]

8 kommenttia:

  1. Kyllä nyt rotuopin kannattajat saavat itse kerätä ampumaharjoituksiinsa varansa. Mielestäni ihan oikein suitsia rasismia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perussuomalaiset nuoret ei järjestönä ole kuitenkaan syyllistynyt rasismiin. Toivottavasti muutkin puoluet menettävät nuorisotukensa.

      Poista
  2. Järjestön nimissä, on kuitenkin julkaistu rasista viestintää, mikä sitten on järjestön raja suhteessa järjestön päätävissä elimissä olevien julkaisusihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kai siinä oli, että järjestön viralliset kannanotot olivat asia erikseen. Mutta ei silti pitäisi päästää ketä tahansa kusipäätä käyttämään Twitter-tiliä.

      Poista
  3. Järjestön Twitter-tili voidaan lukea viralliseksi kanavaksi järjestölle, joten vahinko päässyt niin sanotusti tapahtumaan henkilöä valittaessa. Nyt joutuvat miettimään linjauksiaan ja mahdollisesti henkilöitään virallisissa tehtävissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Löysää hallintaa oli joka tapauksessa. Mutta toivottavasti jossain vaiheessa muutkin puolueet menettävät nuorisojärjestötukensa.

      Poista
  4. Nuorisojärjestötuki on mielestäni tärkeämpi tuki kuin puoluetuki. Siis jos poistojärjestystä mietitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi se pitäisikin saada pikaisesti pois kaikilta.

      Poista