keskiviikko 9. lokakuuta 2019

S Valtio panostaa loukkaantumisherkkyyden suojeluun

Sensuurimielialan vallitessa kasvatamme jatkuvasti vahvistuvaa poliittisen korrektiuden ilmapiiriä, jossa jokainen postmodernin maailman identiteettiongelmainen yksilö ja ryhmä saa jatkuvasti kehittää ja vahvistaa omaa loukkaantumisherkkyyttään -- sillä taustalla vaikuttavat juuri nuo käsitteellisesti epäselvät mutta määrätietoisesti sovelletut lainsäädännöt, joita tosiasiassa on käytetty vain ja nimenomaan mitä merkillisimpien mukamas "heikossa asemassa" olevien ryhmien "suojeluun". --

Kukaan ei todellakaan ole kunnollisia käsitteitä käyttäen koskaan kysynyt kansalta, kuinka moni todellakaan pitää taipumuksia väkivaltaisiin vastareaktioihin uskonnollisina "pyhinä arvoina".

Asioiden ollessa kuten ne ovat, arvelen paremmaksi, ettei kriittinen ihminen tässä maassa enää avaa suutaan. Ei mistään asiasta, ei aiheesta eikä aiheen vierestä. Ei mistään. On lainsäätäjän suuren viisauden mukaan mitä ilmeisimmin toivottavinta, etteivät kriitikot enää kritisoi.

On siis vain pantava suu suppuun. Lopetettava tämä kirjoittelu. Ihan kokonaan ja niin pitkäksi aikaa kuin lait ovat voimassa ja totalitarismille ominainen kontrollipolitiikka ja ilmiantokulttuuri vallalla. 

[Seppo Oikkonen Kuinka Karl Marx tavataan -blogissaan 29.4.2019 julkaisemassaan merkinnässä Jättäydyn syrjään] 

[PS. Itse haluan uskoa siihen, että järki nousee jossain vaiheessa takaisin toivottomasta tilanteestaan. Siihen liittyen voit niin halutessasi käydä lukemassa blogimerkintäni Toivon, ettei "uudistunutta" sananvapauslainsäädäntöä käytetä kostamiseen.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti