perjantai 25. lokakuuta 2019

S Ketkä luottavat punavihreään agendaan päin kallellaan olevaan mediaan

Puoluekanta on yhteydessä näkemyksiin politiikan uutissisältöjen luotettavuudesta varsin ennakoitavalla tavalla. Punavihreään agendaan kallellaan oleva media saa luottamuksen lähinnä liberaalien kaupunkilaisten parista. Konservatiivit suhtautuvat tiedotusvälineiden poliittiseen uutisointiin epäilevimmin.

[Näin oli lausuttu Suomen uutisissa 19.10.2019 julkaistussa uutisartikkelissa Tutkimus sen vihdoin paljasti – kansa luottaa median tekemiin urheilu-uutisiin, muttei politiikan uutisiin.]

[PS. Vaikka uutisartikkeli on julkaistu Perussuomalaisten äänenkannattajassa, niin tässä on puhuttu mielestäni diibadaabaa. "Liberaalit kaupunkilaiset" ovat ajatusvirhe. Kun monella näistä on kuitenkin totalitaristisia ajatuksia "väärää mieltä olevien hiljentämisestä. Käytännössä Perussuomalaiset on eduskunnan ainoa liberaalipuolue.]

6 kommenttia:

  1. Missä mielessä Perussuomalaiset ovat liberaaleja, miten se, ettei turvapaikanhakijalla ole oikeutta hakea turvapaikkaa rajalla on liberaalia ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se välttämättä ole liberaalia, kuten ei sekään, että varsin monet pakolaisstatuksen saaneet ovat julkisella kukkarolla lopun ikänsä. Sananvapauskannoissa Perussuomalaiset on ainakin liberaali. Ja sananvapaudestahan ovat kiinni lopulta kaikki muut vapaudet ja oikeudet.

      Poista
  2. Tuosta haluaaisin löytää jonkin tutkimuksen miten pakolaiset sijouttuvat yhteiskuntaan taloudellisesti, koko ajan puhutaan, että on niin ja näin, mutta eikös ollut ennenkin, kun esimerkiksi kaupungistuttiin tuli maalta väestö ilam koulutusta töihin ja vasta heidän lapsensa saivat koulutusta, joko jo seuraavassa sukupolvessa tai sitä seuraavassa ja sitä kautta pääsivät parempiin ansioihin. Kumma hyppäys pitäisi maahanmuuttjan tehdä heti tullessaan, kun tulee tänne eli heti johtajan palkoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa ei vain enää juurikaan ole olemassa vain vähän ammattitaitoa ja/tai koulutusta vaativaa työtä. Siksi osaltaan "varsinaiset maahanmuuttajat" sijoittuvat huonosti työelämään. Ja siksi he ovat rasite Suomen budjetille, jonka veronmaksajat rahoittavat.

      Terveet, työteliäät ja hyvinkoulutetut maahanmuuttajat suuntaavat sitä paitsi mieluummin Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, joissa verotus on pienempää ja palkat suurempia kuin Suomessa. Suomen rikas sosiaaliturva taas houkuttelee muunlaisia maahanmuuttajia.

      Mutta olisi kiva tietysti löytää oikeaa tutkimusta asiasta. Muistammehan kuitenkin, miten jo Astrid Thors aikoinaan sanoi, että maahanmuuton kustannusten selvittäminen maksaa liikaa.

      Poista
  3. Perussuomalaiset itse houkuttelevat huutelemalla netissä Suomen rikkaasta sosiaaliturvasta, vaikka täällä ei ole asuntoja, on ruokajonot jne. Te itse pidätte myyttiä yllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se maailmanmitassa rikasta. Yhdysvalloissa vasta asunnottomuutta ja ruokajonoja onkin.

      Viidakkorumpu luultavasti auttaa asiassa paljon enemmän kuin Persujen huutelu. Kun ulkomaanelävät eivät noin pääsääntöisesti osaa suomea ennen Suomeen muuttoaan.

      Poista