tiistai 2. heinäkuuta 2019

S Pride-tapahtuma, kaikenlainen irstailu ja rivologinen homonationalismi


Olin ensimmäistä kertaa elämässäni Pridellä ja se oli hauskempi kokemus kuin uskoin. Suuri kiitos tästä frendeille ja kaikille tärkeille ihmisille, joitten kanssa viikonloppu meni.

Opin monia asioita. Tiesittekö, että on olemassa juoksuhiekkafetissi? Tyypit siis saavat kiksejä siitä, että uppoavat juoksuhiekkaan. Tämän lisäksi on olemassa juoksuhiekkafurryfetissi, eli tuo juoksuhiekkaan uppoaminen yhdistetään eläimeksi pukeutumiseen. Lisäksi kannattaa olla googlettamatta "dragon dildo".

Opin myös, että LBGT-yhteisössä ja Pride-porukoissa on erimielisyyksiä siitä, että onko kaikenlainen irstailu Pridessä ok vai ei. Joku karhuhomo ei välttämättä tahdo, että hänen seksuaalisuutensa yhdistyy suuren yleisön silmissä siihen, että joku jannu pukeutuu koiraksi ja nuolee jalkakäytävää. Tai sitten joku transsukupuolinen, joka on kärsinyt koko elämänsä sukupuolidysforiasta, ei välttämättä ole mielissään, kun hänen elämänsä suuri tragedia samaistetaan siihen, että joku esittelee kulliaan anaalitappi pyllyssä.

Vaikka itseäni vanhana irstailijana ei voisikaan vähempää kiinnostaa, mitä joku jollaki Pride-marssilla tekee, niin ymmärrän kuitenkin myös niitä, joita kiinnostaa. Jos meikä menisi jonnekin Hetero Prideen tai 612-kulkueeseen runkkaamaan ja itkemään puristimet nänneissä, niin vois olla, että tapahtuman alkuperäinen pointti vähän hämärtyy.

Noin muutoin tietysti kannatan rivologista homonationalismia sen kaikissa muodoissa.
 
[Jiri Keronen Facebookissa 30.6.2019. Mies oli siis ollut ilmeisesti Pride-tapahtumassa kurditaustaisen uskontokriitikon ja liberaalin Anter Yaşan kanssa. Tai ainakin tämä näkyy linkin takana näkyvässä kuvassa yhdessä hänen kanssaan. Yaşa pitää kuvassa rauhantahtoista kylttiä, jossa lukee: "Jeesus ja Muhammad haluavat teidän rakastavan toisianne. Sano ei ihmisvihalle." Ja, oi, katso, ei tippaakaan islamofobiaa mukana.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti