sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

S Feministit eivät koskaan puhu siitä, että miessukupuolen edustajilta puuttuu lasilattia jalkojensa alta

Juhien syyllistämisen sijaan Naisasialiitto olisi voinut julistaa ideoita, joilla naisia saadaan pörssiyhtiöiden hallituksiin. Yksi keino on firmojen perustaminen; miehet vievät yrityksiään pörssiin huomattavasti naisia enemmän.

Naiset eivät biologisista syistä ole lainkaan yhtä statushakuisia kuin miehet. Siksi naisia ei kiinnosta samalla tavalla taloudellinen menestys. Lisäksi menestyvän firman perustamiseen tarvitaan älyä. Naisten älykkyysosamääräjakauma on miehiä kapeampi. Keskiarvo on suunnilleen sama, mutta miehissä on naisia enemmän huippuneroja. Siksi miehissä on naisia enemmän myös vähälahjaisia.

Feministit eivät ikinä julkaisisi tilastoja siitä, että Suomessa on enemmän myös Juha-nimisiä vankeja ja syrjäytyneitä kuin naisvankeja tai -syrjäytyneitä. 

[Tuomas Enbuske 31.3.2019 julkaistussa kolumnissaan Feminismi on vihapuhetta]

[PS. Naisilla on vaivanaan lasikatto, mutta heilä on myös lasilattia. Miehiltä puuttuu lasikatto, mutta heillä ei ole suojanaan myöskään lasilattiaa. (Tämä lasikaton ja lasilattian sääntö toki pätee ennen kaikkea muuta länsimaisessa yhteiskunnassa ja vähemmän joissakin toisissa.)]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti