perjantai 12. heinäkuuta 2019

S Jos olisi todella natsi tai rasisti, niin sellaiseksi haukkuminen ei ahdistaisi

Joku vasuri yrittää räpätä meikälle ja haukkua rasistiksi ja natsiksi. Ei tainnu arvata, että oon lyriikan generaattori, räpin alligaattori ja sanojen senaattori. On meitsi terävä kuin veitsi ja isken kuin peitsi. Once you go kato MC Keronaama, you can never go back.

Noin muuten ihmettelen, että mihin Bizzarro-yliopistoon nämä logiikan maisterit gradunsa palauttivat. Jos olisin natsi tai rasisti, ei varmaan kauheasti ahistaisi, jos joku sanoisi sellaiseksi. Kun en ole natsi ja rasisti, tuntuu tommoset yhtä järkevältä ja satuttavalta kuin sanoa meikää kommunistiksi tai kristityksi. Ikään ku ei tällä pärställä ois kuullu pahempaakin - esim. joka joulu omalta äidiltä.

Meitsi muuten pyörtää kaikki Suomen maahanmuuttopolitiikkaa koskevat mielipiteet, mikäli joku todistaa, että olen niiden suhteen väärässä. Toistaiseksi yhtäkään todistetta ei ole tullut. Niin pitkään kuin Meillä on unelma -väen argumentaatio rajoittuu kynyihin riimeihin ja vielä kynympiin yrityksiin laulaa Väinämöinen suohon, niin en henkeäni pidätä.


[Jiri Keronen Facebookissa 11.7.2019]

[Itse sanoisin, että jos tarkoituksena on loukata ihmistä sanomalla häntä rasistiksi tai natsiksi, niin voihan se myös ihmisessä tuntua, vaikka ei sellainen olisi ja vaikka olisikin. Ainakin joissakin. Jiri ei sellainen toki liene. Mutta mielestäni tärkein näkökohta olisi tässä se, että ihmistä rasistiksi tai natsiksi leimaamalla voi pyrkiä siihen, että ihminen saa potkut työpaikastaan tai opiskelupaikastaan.]

[Tosin en itse kauheasti surisi, jos joku saisi lemput työpaikastaan tai opiskelupaikastaan siksi, että on rasistisesti rodullistanut toista valkoiseksi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti