perjantai 5. heinäkuuta 2019

S Halla-aho jätti vastaamatta kysymykseen

Viime torstaina perussuomalaisten tiedotustilaisuudessa syntyi pienimuotoinen välikohtaus, kun Helsingin Sanomien toimittaja esitti Jussi Halla-aholle kysymyksen tämän kymmenen vuoden takaisista blogiteksteistä. Halla-aho alkoi vastata, mutta toimittaja keskeytti Halla-ahon tarkentavalla kysymyksellä.

Tarkennus liittyi Halla-ahon vuonna 2006 kirjoittamaan ja sittemmin poistamaan tekstiin, jossa hän toivoi, että jos maahanmuuttajat raiskaavat jonkun, he raiskaisivat vihreiden silloisen kansanedustajan.

Tilanne eteni siihen, että Halla-aho yhdessä perussuomalaisten lehdistövastaavan ”työmies” Putkosen kanssa vaati toimittajaa antamaan mikrofonin pois.

Toimittajan kysymys oli perusteltu, koska Antti Rinne on ilmaissut, että juuri vuosien takaiset blogitekstit ovat hänelle ongelma. Kysymykseen olisi todellakin haluttu vastaus, mutta sitä ei koskaan saatu.

[Näin oli lausuttu MTV:n sivuilla 20.4.2019 julkaistussa Ivan Puopolon kolumnissa Jussi Halla-aho ja Johanna Vehkoo osoittavat, että sananvapaus on helppo pitää itsellä, mutta vaikeaa antaa muille.]

[PS. Asiaan liittyen voit niin halutessasi käydä lukemassa MTV:n uutisartikkelin Jussi Halla-aho paljastaa, miksi mikki komennettiin pois toimittajalta – kertoo myös viimein, miksei irtisanoudu järkyttäneistä blogikirjoituksistaan.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti