torstai 18. heinäkuuta 2019

S Oletus väestönvaihdosta ei ole salaliittoteoria

Väestönvaihto ei ole salaliittoteoria, vaan täyttä totta. Se näkyy suoraan tilastoissa, demografiassa ja kaduilla. Kantaeurooppalaisten määrä vähenee suhteessa Eurooppaan tuleviin kansainvaeltajiin. Tämä tilanne tulee jatkumaan myös hamaaseen tulevaisuuteen, mikäli yhteiskunnassa tai politiikassa ei tapahdu radikaaleja muutoksia.

Sen sijaan väite, että väestönvaihtoa ei tapahtuisi, on salaliittoteoria. Se on yhtä typerää kuin väittää, että ihminen ei ole käynyt Kuussa tai että lentokonebensiinillä ei voisi muka sulattaa terästä. On suoraa, selkeää ja täysin kiistatonta faktaa, että eurooppalaisia on Euroopassa nyt suhteessa vähemmän kuin vielä 10 vuotta sitten. Puolestaan 10 vuoden päästä suhdeluvut ovat muuttuneet entisestään ja eurooppalaisia on vielä vähemmän verrattuna ulkomaalaisiin.

Kaikki tästä on todennettavissa suoraan tilastoista. Jos väittää, että näin ei tapahdu, silloin levittää valheita ja epätotuuksia joko tyhmyyttään tai pelkästään omaa pahuuttaan.

Tältä se totuuden jälkein aika näyttää. Tyypit, jotka väittävät sukupuolten olevan heteropatriarkaalissosiaalisia konstruktioita, kieltäytyvät uskomasta selkeisiin numeroihin ja tilastoihin ja väittävät salaliittoteoreetikoiksi niitä, jotka uskovat näihin numeroihin ja tilastoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti