tiistai 2. toukokuuta 2017

Miksi feminismi on hemmetin nerokas aate {S}

1. Feministi puolustaa täydellistä naisten oikeutta vapauteen heidän elämässä sekä ajaa naisten velvollisuutta käyttää vain korrektia vaatetusta, toimia vain korrekteissa työtehtävissä ja puhua vain korrektilla kielellä.
2. Feministi vihaa patriarkaalisia, naisia alentavia uskontoja, mutta rakastaa patriarkaalisia, naisia alentavia uskontoja.
3. Feministi haluaa nähdä ihmiset yksilöinä ja tiukasti oman lokeronsa edustajina ilman yksilöllisyyttä.
4. Feministi uskoo että ihmisellä on synnynnäisiä etuoikeuksia joilla on väliä, hän myös uskoo siihen että etuoikeuksia ei ole, siihen että niitä on ja niillä ei ole väliä, sekä siihen että synnynnäisistä etuoikeuksista puhuminen on oikein, ja väärin.
5. Feministi on rauhan asialla ja jakaa korkea-arvoisia palkintoja väkivaltaisimmille ryhmänsä edustajilleen. Feministi kun vihaa väkivaltaa ja rakastaa sitä.
6. Feministi on tasa-arvoinen ja vastustaa tasa-arvoa henkeen ja vereen.
7. Feministi ajaa kaikkien asiaa sekä vain ja ainoastaan naisten asiaa. Feministi on myös miehen puolella ja puolustaa myös hänen oikeuksia. Lisäksi feministille jokainen mies on syyllinen kaikkeen pahuuteen maailmassa eikä ansaitse tulla kuulluksi.

[pörrökasvoinen ja kerubinkorvainen maltillisuuden mestari Kyuu Eturautti 17.4.2017 julkaisemassaan bloginsa merkinnässä Ideologia vetää, kunhan siinä ei ole ideaa, jossa ennen ylläolevaa siteeraamaani listausta mies oli esittänyt erään feministisedän ja liberaalin henkilön välisen todella tapahtuneen keskustelun]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti