sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

S The Hynemanille räjäytteleminen ei ollut sinänsä se juttu

Nuoren miehen venäjän opinnot eivät johtaneet ammattiin, vaikka kieli tulikin opittua hyvällä tasolla. Ennen koko maailman tuntemaa Myytinmurtajat-ohjelmaa Hyneman ehti pyörittää parikymmentä vuotta vuokrajahti-palvelua ja sukelluskoulua Karibialla, sitten työskennellä eloonjäämiskouluttajana. Vasta sitten hän kiinnostui erikoistehosteista.

”En minä lapsena räjäytellyt mitään. Vihasin sitä Myytinmurtajissakin. Tiede ja erilaiset lähestymistavat ongelmien ratkaisuun ovat aina olleet se minun juttuni.” 

[Näin oli lausuttu Seura-lehden sivuilla 27.1.2022 julkaistussa Jukka Hiiron kirjoittamassa artikkelissa Myytinmurtajien Jamie Hynemanin nuoruudessa hippiliike eli kultavuosiaan – Tuleva propellipää karkasi 14-vuotiaana kotoaan: ”Se oli mahtavaa aikaa”.]

3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen oli myös Hynemanin tunnustus eräässä haastatelussa, ettei hän koskaan pitänyt kanssajuontajastaan Adam Savagesta.

  Hieman outoa, koska hän oli itse tavallaan pyytänyt tämän ohjelmaan:
  kun tuottaja Peter Rees oli esitellyt Hynemanille ohjelma-ideansa pyytäen tätä juontajaksi, hän arveli ettei olisi yksinään riittävän dynaaminen ja ehdotti juontajaparikseen kollegaansa Savagea.

  Ja hyvinhän se heidän yhteistyönsäkin toimi, joten Hynemanin antipatiat Savagea kohtaan eivät lie olleet erityisen syviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen haastattelu löytyy tuolta, joskin maksumuurin takaa:

   https://www.hs.fi/visio/art-2000008428054.html

   Itse asia on kuitenkin jo ingressissä.

   Poista
  2. Okei. Tuotantoyhtiön vaatimukset ilmeisesti aiheuttivat kiirettä myös, mikä aiheutti tähdille joskus ylimääräistä keskinäistä kitkaa. Ja olen samaa mieltä, että the Hyneman ja Savage olivat yhdessä oikea dynaaminen duo. Duo oli loppupeleissä enemmän kuin osiensa summa.

   Poista