keskiviikko 26. helmikuuta 2020

S Perussuomalaiset osa fasismin ja hitleriläisen kansallissosialismin vastaista rintamaa

PS-nuoret menettivät jo aiemmin valtionapunsa, kun heidän viestintänsä arvosteltiin luoneen tummaihoisia henkilöitä kohtaan vihamielisen ja halventavan ilmapiirin. Maanantaina perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen jätti tuomitsematta Jalosen fasismi-lausunnon, vaikka arvostelikin sitä.

Halla-ahon mukaan puolue ei hyväksy nuorisojärjestöltään tällaista toimintaa.

– Ei, ja puolue on nyt viimeisten kahden vuoden aikana tehnyt tämän toistuvasti selväksi nuorisojärjestölle, että fasistisilla ja kansallissosialistisilla linjauksilla ei ole sijaa perussuomalaisissa emmekä hyväksy sitä, että edes itsenäinen nuorisojärjestö perussuomalaisten logon alla tekee tällaisia ulostuloja, Halla-aho vastaa.

Halla-aho vetoaa siihen, että nuorisojärjestössä on käynnissä sääntöjen muuttaminen, jossa järjestön ja puolueen jäsenyys sidottaisiin toisiinsa.

– Puolueella olisi mahdollisuus puuttua siihen, että järjestön tai puolueen nimissä tehdään ulostuloja, joita ei voi hyväksyä, Halla-aho perustelee.

Nuorisojärjestöllä on tulossa yleiskokous, joka tekee sääntöuudistuksesta päätöksiä. Halla-aho sanoo, että puolue määrittelee ratkaisujen pohjalta suhteensa nuorisojärjestöön.

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 24.2.2020 julkaistussa uutisartikkelissa Fasistiksi itseään kutsunut Toni Jalonen erotetaan perussuomalaisista – Halla-aho ei hyväksy puolueen nuorisojärjestön toimintaa.]

[Uutisartikkeli tosin jättää kertomatta, mitä se tarkoittaa ilmaisulla "tummaihoinen". Viittaako se sillä kenties eteläintialaisiin vai keihin?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti