maanantai 4. helmikuuta 2019

S Islamisaatio ei ole mikään salaliittoteoria, ja siitä seuraa perikato liberalismille ja ihmisoikeuksille

Suomi ja ylipäätään Eurooppa islamisoituvat. Islamisaatio ei ole mikään mystinen salaliittoteoria tai alt-right-pelottelua. Islamisaatio on käsite, joka tarkoittaa sitä, että muslimien määrä ja islamin merkitys yhteiskunnassa kasvavat.

Suurimpia tekijöitä länsimaiden islamisaatiolle ovat humanitaarinen maahanmuutto islamilaisista maista sekä tulijoiden kantaeurooppalaisia huomattavasti suurempi syntyvyys. Vaikka kaikki maahanmuutto lakkaisi, Eurooppa islamisoituisi siitä huolimatta tulevat vuodet.

Islamisaatiosta seuraa muun muassa, että monet eurooppalaiseen liberaaliin demokratiaan kuuluvat perusarvot joutuvat kyseenalaistetuiksi. Tällaisia arvoja ovat muun muassa sananvapaus, uskonnonvapaus ja fyysinen koskemattomuus. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä. Mitä suurempi osa Suomen asukkaista ovat muslimeja, sitä enemmän Suomi tulee muistuttamaan islamilaisia valtioita.

Jokainen voi itse päättää, onko Suomen ja Euroopan islamisaatio hyvä, huono vai neutraali asia. Jokaisen on kuitenkin samaan aikaan myös tunnustettava, että se on todellinen asia.

Se, kuinka paljon Eurooppa ja Suomi islamisoituvat, on ennen kaikkea poliittinen kysymys. Kansalaiset voivat itse päättää, kuinka paljon he antavat islamilaisen kulttuurin vaikuttaa suomalaiseen kulttuuriin.

[Jiri Keronen Facebookissa 2.2.2019. Ulostuloon liittyy miehen oma blogimerkintä Suomi ja Eurooppa islamisoituvat – ellemme päätä toisin.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti