keskiviikko 19. syyskuuta 2018

S Länsimaissa ei olla enää kiinnostuneita universaaleista ihmisoikeuksista

Helsingin Sanomat ottaa ”onnistuneesta” sharia-lain ”integraatiosta” esimerkkiä Iso-Britannian sharia-lakiin perustuvista oikeudenkäynneistä, jotka on sallittu muslimiyhteisöille lain mukaisesti. Lain mukauttaminen erillisvapauksina- ja oikeuksina riippuen uskonnostasi on täysin absurdia.

Iso-Britannian sharia-laki oikeudenkäynnit ovat pääasiassa estäneet kotiväkivallan esilletuomisen ja edesauttaneet tuhansien niin paikallisten-, kuin maahanmuuttaja muslimityttöjen alistamista ja seksikauppaa. Kotiväkivaltaa kokeneet musliminaiset kohtaavat sharia-lakiin perustuvassa oikeudenkäynnissä imaamin ohjeet:

”Tottele miestäsi useammin, harrasta seksiä mukisematta ja ole hiljaa, niin ehkä hän ei enää lyö sinua. Älä kuitenkaan kerro vääräuskoisten poliisille. Se tuo muslimeille huonoa mainetta.”

– BBC: Panorama – Secrets of Britain’s Sharia Councils

On sääli että länsimaissa ei olla enää kiinnostuneita universaaleista ihmisoikeuksista. Musliminaisen alistaminen sharia-lailla nähdään ”suvaitsevaisuutena”, vaikka kuinka absurdilta tämä kuulostaisi. 

[Anter Yaşa kirjoituksessaan Sharia-laille ei pitäisi antaa länsimaissa senttiäkään tilaa. Pelkkä usko toimivuudesta ei riitä. (En tiedä, minä päivänä tämä on ilmestynyt, koska mistään miehen sivuilta ei tietoa löydy.)]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti