tiistai 27. kesäkuuta 2023

S Isänmaallinen ulkomaalaistaustainen nainen, osa 1

Kahdeksan vuotta Suomessa asunut suomalais-iranilainen nainen ei halua esiintyä omalla nimellään. Hän haluaa kuitenkin osallistua haastatteluun ja poliittiseen vaikuttamiseen, sillä hän pitää suomalaista maahanmuuttokeskustelua epäterveenä.

– Olen äänestänyt jo useissa vaaleissa. Ääneni on mennyt perussuomalaisille, sillä puolue on ainut, jolla on järkevä ote maahanmuuttopolitiikkaan ja siihen, miten sitä tulisi muuttaa. Nykyinen maahanmuuttopolitiikka on Suomen kannalta haitallista. Se satsaa resursseja maahanmuuttajiin, jotka eivät halua hyväksyä suomalaisia arvoja ja lakeja.

– Maahanmuuttopolitiikka on myös haitallista niille maahanmuuttajille, jotka haluavat integroitua. Se lisää kahtiajakautuneisuutta. Mielestäni sosiaaliturvaa pitää muuttaa niin, että se on enemmän velvoittava ja esimerkiksi osin kansalaisuusperusteinen.

[Näin oli lausuttu Suomen uutisissa 31.3.2023 julkaistussa Heli-Maria Wiikin kirjoittamassa artikkelissa Maahanmuuttajatkin äänestävät nyt perussuomalaisia: ”Poliittisen eliitin tulisi tiedostaa maahanmuuton ongelmat eikä sortua populistisiin heittoihin äänestäjien valloittamiseksi”.]

[Tässä on hyvä huomio. Nk. vastuulliset puolueet ajavat vain niiden ulkomaalaistaustaisten Suomen asukkaiden asiaa, jotka eivät joko halua kotoutua tai kykene kotoutumaan maahamme ja suomalaiseen kulttuuriin osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Kokoomuskin, vaikka hyvin ymmärtää sen, että tarvitaan yhteiskunnassa yhteisen kakun leipojia, niin ei kuitenkaan ymmärrä sitä, että notkujia taas tarvitaan mahdollisimman vähän.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti