keskiviikko 25. syyskuuta 2019

S Uusnatsit pitävät Suomen Sisua vihollisena numero yksi, vaikka valtamedia esittää Sisun olevan uusnatsien hyvä kaveri

Hyvää journalismia taas kerran. Valtamedia on itse yhdistänyt Suomen Sisun PVL:ään ainoastaan sillä perusteella, että PVL:n jäseniä tunkee paikalle vähän joka tilaisuuteen. Sitten, kun he ovat tämän yhdistelyn omassa päässään tehneet, he käyttävät passiivia "on yhdistetty", jotta ei vahingossakaan pitäisi sanoa, että he itse ovat tuon tehneet. Vähän sama kuin media luonnehtii Hallista äärioikeistolaiseksi ja sitten kertoo "Halla-ahoa on luonnehdittu äärioikeistolaiseksi".

Kuitenkin PVL itse pitää Suomen Sisua vihollisena numero uno. Omilla sivuillaan ja kannanotoissaan PVL sanoo Suomen Sisun olevan "kosher-konservatiivinen" ja "Suomen Sion". Lisäksi Suomen Sisun näkyvimmät toimijat ovat heidän mielestään "amerikkalaistyylisiä oikeistoliberaaleja ja mädättäjiä". Puolestaan omilla marsseillaan PVL huutaa kuorossa "Jussi Halla-aho on kansanpetturi!" ja puolet heidän blogikirjoituksistaan keskittyvät siihen, miten Halla-aho on itse Saatanaakin pahempi tapaus.

Suomen Sisu puolestaan on toistuvasti kertonut, että emme jaa tai hyväksy PVL:n näkemyksiä tai tavoitteita, ja about jokainen vähänkään näkyvämpi aktiivi herjaa PVL:n kavereita tarranatseiksi. (Tarranatsi on muuten hyvä kuvaus PVL:n kavereista, koska se kiteyttää noin 90% siitä touhusta, mitä PVL harrastaa.)

Eli porukka, joka aktiivisesti käyttää aikaansa mustamaalatakseen ja hyökätäkseen Halla-ahon, Perussuomalaisten ja Suomen Sisun kimppuun, on jollain ihmeellisellä logiikalla sitten samaa sakkia kuin Halla-aho, Perussuomalaiset tai Suomen Sisu. Ja vain sen takia, että jotkut randomit janarit tunkevat itseään toisten järjestämiin tapahtumiin ja tämä on median mielestä jotenkin yhdistävää. Meikä on Sisun jäsen ja käynyt kaikissa mahdollisissa tapahtumissa, mutta eipä se guilt by association jostain syystä toimikaan näin päin.

Se, mitä media ei todellakaan ymmärrä, on kansallismielinen kenttä. Pitääköhän sitä tulla PVL:n puukottamaksi tai jotaki, että nämä janarit tajuavat, vai riittääköhän sekään. Veikkaan, että ei riittäisi, vaan media keksisi, että tämäkin on vain osa kansallismielisten salaliittoa.

[Jiri Keronen Facebookissa 22.9.2019. Ulostuloon liittyy Iltalehden uutisartikkeli Halla-ahoa tentattiin Ylellä ”kytkyistä rasistisiin virtauksiin”: ”Suomen Sisu on täysin kunniallinen kansalaisjärjestö”. Itse olin lausunut kommenttina aiheeseen ja asiasta Jirin seinällä pursuilleeseen keskusteluun:]

Minusta on hauska sanoa: "Minusta natsit eivät ole oikeita netsejä."

[Ja tähän Jiri kommentoi sanomalla:]

Eivät todellakaan ole! Ei näkynyt PVL:n poikia, kun pelastettiin isänmaata Scriptan vieraskirjassa. :( Ja nyt ne koittaa tulla kukkoina tunkiolle. Saakelin lokit.

[Jos jollekin on jäänyt epäselväksi, mitä termi "netsi" merkitsee, niin se merkitsee yksinkertaisesti isänmaallista ja maahanmuuttokriittistä ihmistä. Termi syntyi monen monituista vuotta sitten ilkeää ja pahanlaatuista Hommaforum-keskustelupalstaa edeltäneessä Jussi Halla-ahon Vieraskirjassa. Eräs henkilö oli siellä halunnut kerran nimitellä toista ihmistä natsiksi, mutta nimittikin vahingossa netsiksi. ja niin uusi käsite oli syntynyt, yksinkertaisesti väärin artikuloidusta haukkumasanasta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti