maanantai 30. syyskuuta 2019

S Hallitus luo maahan lisää huono-osaisuutta ja turvattomuutta ja kutsuu sitä kansainvälisyydeksi, globaaliksi vastuuksi tai ihmisoikeuksiksi

Hallitusta ei kiinnosta, että rahaa annetaan maille, jotka eivät huolehdi tasa-arvosta, ihmisoikeuksista tai jotka eivät edes ota vastaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita omia kansalaisiaan tai rikollisia. Hallitusta ei kiinnosta, että Suomeen saavutaan väärin keinoin, haetaan perusteettomasti turvapaikkaa, ei lähdetä maasta, vaikka ei saada lupaa jäädä, käytetään hyväksi järjestelmäämme.

Hallitusta ei haittaa, että se tuottaa maahan lisää huono-osaisuutta ja turvattomuutta, ja kutsuu sitä kansainvälisyydeksi, globaaliksi vastuuksi tai ihmisoikeuksiksi.

Niin kauan kuin tämä hallitus on voimissaan, minä ja puolueeni kerromme, kuinka monta leipäjonon asiakasta, kuinka monta vailla hoitoa olevaa vanhusta, kuinka monta syrjäytynyttä nuorta, kuinka monta ammattikoulun opettajaa, kuinka monta pienituloista eläkeläistä sillä rahalla autettaisiin, jonka te haluatte panna muualle kuin Suomen ja suomalaisten hyväksi, pois sieltä, johon teillä, Suomen hallitus, on oikeasti moraalinen velvollisuus. 

[Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra blogissaan 12.6.2019 julkaisemassaan merkinnässä Moraalinen velvollisuus suomalaisia kohtaan vai ”vääristynyt ihmiskuva”?]

1 kommentti:

  1. Nyt on omasta mielestäni niin, että nykyinen hallitus lisäsi juuri budjetissa lisää rahaa koulutukseen, myös ammattikoulutukseen, mistä edellinen hallitus leikkasi jo silloin kun Perussuomalaiset huseerasi hallituksessa. Nyt on tuota huutelua oppositiosta, samaa mistä nykyistä hallitusta syytettiin sen puolueiden ollessa oppositiossa, mutta nyt tuntuu olevan suorastaan dementoitunut oppositio, mikä ei mietenkään muista omia leikkauksiaa ammatikoulutukseen, köyhiltä ja työttömiltä, jotka ne leipäjonot muodostavat hakiessaan ruokaa mahan täytteeksi, koska velkaannuttu entisestään edellisen hallituksen leikkauksien vuoksi. Eli sellaiset terveiset Persuille.

    VastaaPoista