sunnuntai 15. syyskuuta 2019

S Nykyaikaan kuuluva ajatus perisynnistä

Perussuomalaiset on miesten vapautusrintama. Se syntyi aikana, jolloin feministinen puhe oli läpäissyt yhteiskunnan kokonaan, Kimi Räikkönenkin pakotetaan naistenlehdissä puhumaan tunteistaan. Miltähän tämä Kimistä tuntuu? No varmasti pahalta.

Vaikka persut ja feministit näyttävät pintaraapaisulta täysin erilaisilta, molempien logiikka on hämmentävän samanlainen. Molemmat ryhmät ovat synnyttäneet itse keksityn ongelman, johon heillä on itsellään ratkaisu. Feministit ovat persuja.

Feministien mukaan on olemassa rakenteita, jotka tekevät yhteiskunnasta miesten hallitseman. Nykymies on perisynnin tapaan syyllinen siihen, mitä joku toinen mies on tehnyt ennen hänen syntymäänsä. Tämä rakenteiden ja kollektiivisen syyllisyyden logiikka katkeaa kuitenkin oudosti, kun puhutaan maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista.

Sieltä ei missään nimessä voi löytyä mitään rakenteita, jotka jollain tavalla vaikuttaisivat afrikkalaisten miesten suhtautumiseen naiseen toisella tavalla kuin eurooppalaisten. Ja jos löytyykin, sekin on jollain oudolla logiikalla Juhan syytä. Juha, sinä saatanan tumpelo, miksi et kotouttanut, opettanut niitä käymään hirvimetsällä ja naimaan kiltisti saunan jälkeen silmät kiinni. 

[Tuomas Enbuske 31.3.2019 julkaistussa kolumnissaan Feminismi on vihapuhetta]

4 kommenttia:

  1. Tässä mainitut Persuthan kunnostautuivat taas sillä, että vastustivat tänään eduskunnassa lakia, jossa molemmilta osapuolilta pitää ola suostumus seksuaaliseen kanssakäymiseen. Mitä, onko Persut miesten puolue, joka pelkää jäävänsä ilman, kun ei suostumusta saa ?

    VastaaPoista
  2. Tuossa jos objekttiivisesti katsoo, niin minä pidän Persujen kannattajia yksinäisinä ihmisinä sinä perhellisinä, luultavasti kumpikaan meistä ei ole täysin oikeassa. Mitä tulee Purran juttuun, hän käyttää suostumuslainsäädännön keskustelussa esimerkkinä pedofiilistä asetelmaa, kun laki on kaikille seksuaalisen väkivallan uhreille avuksi tarkoitettu, niin aikuisille, kuin nuorille ja tuo tekijä, joka mainitaan Purran jutussa olisi mielestäni ansainnut elinkautisen.

    VastaaPoista