sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kertoo, että lelusalakuljettaja Rami Adham on joutumassa oikeuteen leegiosta rikoksia {L}

Vähemmän tärkeitä tarvikkeita eli leluja erittäin vaikeassa yhteiskunnallisessa tilanteessa olevaan Syyriaan kuljettanut shiiamuslimeita vihaava sunnimuslimi Rami Adham on viime tietojen mukaan joutumassa oikeuteen veropetoksesta ja pahoinpitelystä, ja puhetta oli myös dopingrikokseen syyllistyneisyydestä. Yle kertoo asiasta uutisessaan. Oi, katso:

Lelusalakuljettaja Rami Adham oikeuteen veropetoksesta ja pahoinpitelystä – syytetään myös törkeästä dopingrikoksesta

...Alun perin Yle oli siis lausunut, että miestä syytettäisiin myös törkeästä dopingrikoksesta, mutta on sittemmin korjannut uutistaan ilmoittamalla, että Adhamia ei syytetä törkeästä vaan tavallisesta dopingrikoksesta.

PS Joitakin päiviä sitten olin julkaissut mieheen liittyen blogimerkinnän otsikolla Tuomiojan mielestä se ei sinänsä merkitse pahaa, jos joku on samassa valokuvassa vihaideologian edustajien kanssa. Tekstini Post Scriptumiin olen myös tehnyt lisäyksen siitä, että Adhamin väitetään lavastaneen haavoittumisensa Aleppossa ja että lisäksi toimitettuihin avustussummiin liittyy epäselvyyksiä. Asiaan liittyy muuten myös Hesarissa asian tiimoilla herännyt itsemediakriittisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti