tiistai 23. elokuuta 2022

S Kurvi on liikepaikkana sijainniltaan erinomainen, ja lisäksi siellä on levotonta

Auravuota ja Haimilaa tilanne harmittaa, sillä liikepaikkana Kurvi on mainio: siitä liikkuu runsaasti ihmisiä päivittäin. Uff ja Fida etsivät kumpikin uusia liiketiloja lähistöltä.

”Se on ollut tosi hyvä liikepaikka. On sääli, että tilanne on mennyt sellaiseksi, että on niin levotonta, että henkilökuntaakin pelottaa. Mutta emme enää Sörnäisten kulmilla halua olla”, Haimila sanoo.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 19.5.2022 julkaistussa Marianne Riialin kirjoittamassa uutisartikkelissa Yritykset lähtevät Kurvista pelon vuoksi – "Asiakkaat eivät uskalla tulla myymälään sisälle".]

[Mitä nämä valittavat!? Nythän paikkakunnalle on saatu matalan tason monikulttuurisuutta. Vielä kun saataisiin esim. muutama veitsi- ja rynnäkkökiväärihenkilö, niin utopia olisi täydellinen.]

2 kommenttia:

 1. No kun monikulttuurisuus on fantasia;
  naisten yleisin seksifantasia on tulla raiskatuksi, mutta harvapa sitä todellisuudessa haluaa tapahtuvaksi.

  Ongelmia tulee, kun todellisuus ja fantasia alkavat mennä sekaisin ja aletaan muuttaa käyttäytymistä toteutumisen suuntaan;
  naiset menevät yöllä pimeään puistoon ja auravuo-haimilat kutsuvat kemumatuja välittömään läheisyyteensä ymmärtämättä, mikä voisi mennä vikaan.

  Fantasiaakin on niin helppo hallita kotona mielensä mukaan, joten täytyyhän sitä nyt ainakin kerran kokeilla, miten se toimisi todellisudessa, ja olishan se niin ihanan kamalaa ja kamalan ihanaa, jos...!

  Ja sitten "jos" realisoituu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Luulen, että monikulttuuri-ideologia johtuu melko lailla siitä, että ongelmien taso on mennyt sen verran pieneksi, että yhteiskuntaruumis on alkanut kääntyä itseään vastaan, siis syödä itseään. Samalla lailla allergiat syntyvät.

   Poista