perjantai 26. elokuuta 2022

S Jos poltetaan Raamattuja, niin kysytään, että miksi he eivät polta Koraaneita

Kaava näyttää olevan se, että ihmiset sydämistyvät vuosikausiksi jos Jari Tervo mediahuomio-provokaatiopäissään heittää Raamatun lattialle. Tällöin vaaditaan Koraanien viskomista. Nyt kun on koraanirovioita niin kristityt jostain syystä yhä uhriutuvat siitä että aina kristittyjä kiusataan. Vaikka itse muistan lähinnä miten Raamatturoviot ovat olleet harmittavankin harvinaisia. (Kovasti paheksuttu Raamattujen vaihto pornoonkin johti raamattujen viemiseen kirjakauppoihin ja kirjastoihin.) Viimeisimmän tarkistukseni mukaan kirjaroviot ovat jotain joka tapahtuu enemmän siihen suuntaan että kristityt polttavat roviolla materiaalia jota pitävät pahana. Esimerkiksi Harry Potter -kirjojen roviot ovat niin perinteinen asia että viimeisin löytyy parin kuukauden takaa. Ei ole vaikeaa löytää uutisia joissa kristitty polttelee kirjaston kirjoja koska niissä on pahaa wokea homosaatiota.

Henki näyttää olevan se, että jos joku polttaa koraaneita puhutaan siitä miksi ateistit ja muut eivät hekin polta koraaneita. Jos poltetaan Raamattuja kysytään miksi he eivät polta koraaneita. On hyvä että ihmisillä on vakaat, objektiiviset ja taipumattomat arvot. Mutta tässä kohden konsistenttius on huvittavaa. Jotenkin poltetaan mitä tahansa niin kristityt uhriutuvat. Jos poltetaan koraaneita kristityt uhriutuvat jos joku vastustaa kirjanpolttoa. Jos poltetaan raamattuja kristityt uhriutuvat. Uhriutuminen ilmenee usein kirjanpoltteluna joka on parempaa kirnapolttelua koska ateisteilla ei ole mitään pyhää joten loukkaus on aina pienempi. (Mitä ei muistea Koraanin kohdalla. Teologisesti Raamattu on Jumalan henkeyttämä mutta Koraani on Allahin kirjoittama. Kristitylle Jeesus on tärkeämpi kuin Raamattu. Muslimille Koraani on tärkeämpi kuin Mohammad.)

[Eräs heppu blogissaan 19.4.2022 julkaisemassaan merkinnässä Tulenarka uskontokeskustelu.]

2 kommenttia:

 1. Kun poltetaan koraaneja kuten Rasmus Paludan Ruotsissa nykyään, muslimit eivät uhriudu vaan saavat apinakohtauksia, joiden raivoenergialla voisi lämmittää keskikokoista kaupunkia jonkin aikaa eikä tappouhkauksissa säästellä.

  Paludan on jotenkin outo hahmo, ikään kuin olisi pyrkimässäkin marttyyriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jotkut ihmiset ovat oikeita marttyyreita, kun taas toisia vain kutsutaan sellaisiksi.

   Poista