sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Ylen uutisantia 23.4.2017 koko iloiselle kansalle {L}

Oikeistopopulistinen, äärioikeistolainen, ulkomaalais- ja muukalaisvastainen, rasistinen, konservatiivisista konservatiivisin ja äärikonservatiivinen Yleisradio julkaisi sivuillaan seuraavat uutisartikkelit:

Minna Rinta-Tassi kirjoitti porvoolaisesta kirjailijasta, terapeutista, teologista, kouluttajasta ja luennoitsijasta Tommy Hellstenistä, jonka elämä on ollut melko vaikeaa, mutta joka on löytänyt kiitollisuuden. Oi, katso:

Kasvokkain: Isä joi ja äiti teki itsemurhan, silti Tommy Hellsten kehottaa kiitollisuuteen

Jonna Karjalainen kirjoitti susikuiskaaja Seppo Ronkaisesta. Oi, katso:

Seppo on alistanut suden 300 kertaa – "Se on helpoin eläin käsitellä, jos verrataan ilvekseen, ahmaan tai karhuun"

Satu Krautsuk ja Minna Kaipainen kirjoittivat ehkä maailman rumimmasta alttaritaulusta, jonka vuonna 1830 oli maalannut itseoppinut taidemaalari Carl Peter Elfström. 1900-luvun alussa Iitin kirkkoherran rumana pitämä vanha taulu siirrettiin pois, ja tilalle tuotiin toinen maalaus. Paikallisessa perinneseurassa nykyistä taulua pidetään synkkänä, ja se haluaa palauttaa hirvityksen takaisin kirkkoon. Vanhaa maalausta konservoidaan parhaillaan Valamossa. Oi, katso, uutisartikkeli:

Ruma Jeesus riepoi kirkkoherraa sata vuotta sitten – seurakunta pohtii yhä, mihin kansalta piilotetun alttaritaulun voisi sijoittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti