maanantai 17. huhtikuuta 2017

Lisätty jossain määrin meheviä aihetunnisteita {M}

Olen nyt lisännyt jossain määrin meheviä aihetunnisteita tähän blogiini. Niitä tuli kahden sijaan kolme. Ne ovat seuraavat:
  • liberaalisti sanottu
  • Tapio Tuuri on puhunut
  • Tapio Tuurin kissa on puhunut
Tapio Tuuriin liittyvät jo julkistamani merkinnät minun oli helppo löytää Bloggerin haun avulla. Liberaalit siteeraukset taas ovat paljon vaikeampi pala. Niiden kaikkien saaminen merkityksi ao. tunnisteella tulee kestämään oikeasti ikuisuuksia. Mutta ainakin tämän hetken jälkeen julkaisemani liberaalinoloiset siteerausmerkinnät tulevat kaikki sisältämään sen...

Tapio Tuuri on suomalaisen kulttuurihistorian merkkimies. Ja minusta on täysin luontevaa nyt ollut perustaa häneltä siteeraamiani tekstinpätkiä varten aihetunniste. Erityisesti sen vuoksi, että miehen kuoltua vuonna 2015 hänen läheisensä poisti kaikki hänen blogimerkintänsä, joita oli varsin pitkältä ajalta.

Ja mitä tulee liberalismiin. Se on minulle läheinen aate, vaikkakin perusmuodossaan mielestäni suhtautuu turhan sinisilmäisesti ihmiseen järkiolentona. Mutta minä joka tapauksessa kannatan yksilönvapauksia. Joten varsin luontevasti sain liberaalisti sanottu -tunnisteenkin sijoittua blogini osaksi.

Ja jotta yksikään sielu ei joutuisi tässä harhaan, niin tarkoitan liberalismilla vapautta kannattavaa poliittista aatetta, joka esim. ei kannata sananvapauden rajoituksia eikä mikroskooppisen pienen vähemmistön kielen pakko-opetusta valtavan suurelle kansalaisten enemmistölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti