tiistai 18. huhtikuuta 2017

Toteaa, että muslimien harjoittamasta jokapäiväisestä vainosta kristittyjä kohtaan ei uutisoida {L}

Oikea media -lehdessä julkaistui Tytti Saleniuksen kirjoittama uutisartikkeli, jossa tämä toteaa, että muslimien harjoittamasta jokapäiväisestä vainosta kristittyjä kohtaan ei uutisoida. Oi, katso:

Muslimien jokapäiväisestä vainosta kristittyjä kohtaan ei uutisoida - islam on vihan "moottori"

PS:

Kuten kirjoituksessa sanotaan, niin ennen vanhaan marxistileninistiset diktatuurit olivat kristittyjen suurin vainoaja, mutta paikan ovat sittemmin ottaneet muslimit. Tosin on yksi ihmisryhmä, jota muslimit vihaavat vielä enemmän kuin kristittyjä. Nimittäin ateistit. Ateisteilla on kuitenkin se etu puolellaan islamilaisissa maissa, että heillä ei ole mitään erityisiä opinharjoittamispaikkoja kuten kristityillä, eikä nimen omaan ateismiin liittyviä kulttuurisia tapoja, joista heidät voisi tunnistaa. Joten jos he vain pitävät päänsä kiinni omasta vakauksestaan, niin heillä on suuret mahdollisuudet selvitä hengissä ja terveenä islamilaisen kulttuurin piirissä eläessään.

Sanoisin kyllä myös mielipiteeni olevan, että melko yleisesti ottaen muslimit vihaavat juutalaisiakin enemmän kuin kristittyjä, mutta koska juutalainen uskonto ei ole lähetysuskonto, niin se ei aiheuta islamilaisissa oppineissa harmaita hiuksia ottamalla vastaan käännynnäisiä. Joten kenties juutalaisten murhat eivät ole siksi islamilaisessa maailmassa kovin yleisiä.

Ja jotta tämä tekstini tulisi ymmärretyksi oikein, niin en tarkoita muslimilla sellaisia ihmisiä, jotka ovat syntyneet muslimiperheeseen mutta jotka ovat tosiasiassa kristittyjä, uskonnottomia tai esim. zarathustralaisia mutta eivät uskalla islamilaisessa ympäristössä eläessään oman henkensä ja terveytensä vuoksi tuoda omaa vakaumustaan juurikaan esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti