tiistai 25. huhtikuuta 2017

Yhteiskuntiemme todellinen ongelma on kohdata totuus {S}

Viikko alkoi uutisilla, kun Somaliassa syntynyt kirjailija ja ihmisoikeusaktivisti, ex-muslimi Ayaan Hirsi Ali pakotettiin perumaan puhekiertueensa Australiassa. Syyksi ilmoitettiin vain "turvallisuushuolet" ja islamofobian estäminen. Merkittävää tässä oli se, että paikkaan jossa Hirsi Alin oli määrä puhua, uhattiin tuoda 5000 protestoijaa. Tämä muistuttaa samankaltaisuudellaan vuoden 2009 tapahtumaa, kun 10 000 brittiläistä muslimia kerrottiin laitettavan liikkeelle protestoimaan Westminsterin parlamenttitaloon, jos hollantilaisen poliitikon Geert Wildersin annetaan siellä puhua. Siinäkin tapauksessa tapahtuma peruttiin. Tuhansilla vihaisilla muslimeilla näyttää olevan sellainen puhumistilaisuuksia peruuttava vaikutus.

On kokonainen selvä joukko syitä, miksi muslimit haluavat lopettaa näiden asioiden puhumisen julkisesti ja nostattaa esteitä. Hirsi Ali ynnä muut "vääriä" asioita ajattelevat ja sanovat pitää pysäyttää läntisessä demokratiassa.

Yhteiskuntiemme todellinen ongelma on kohdata totuus.

[Tytti Salenius 10.4.2017 Oikea media -julkaisussa julkaistussa artikkelissaan Terroritekojen uutisointi alkaa muistuttaa tavanomaista sään kertomista]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti