tiistai 12. syyskuuta 2017

S Päivi Räsänen ei saa olla samaa mieltä kuin edistykselliset

Kaksinaamaisuus on uskomattoman perseestä. Kun Päivi Räsänen (pbuh) ministerinä ollessaan kertoi, että omatunto menee lain yläpuolelle, nimenomaan Vihreät ja Vasemmistoliitto alkoivat kertoa, miten kamalaa ja hirveää on, että joku on valmis rikkomaan lakia oman henkilökohtaisen etiikkansa perusteella. Heidän mielestään lakia piti totella, koska se oli laki.

Nyt sen sijaan Vihreät ja Vasemmistoliitto hyväksyvät lain rikkomisen, kun lakia rikotaan heidän näkökulmastaan positiivisen asian saavuttamiseksi. Tarkoitus siis pyhittää keinot. Jos tarkoitus on Vihreiden ja Vasemmistoliiton mielestä väärä, silloin lakia ei saa rikkoa. Jos se taas on oikea, silloin lakia saa rikkoa.

"Väkivallaton ja rauhanomainen, omalla nimellä ja naamalla tapahtuva kansalaistottelemattomuus on hyväksyttävä vaikuttamisen muoto" kertoo Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen.

Todellisuudessa vasurit ja vihreät eivät tietenkään hyväksy väkivallatonta, rauhanomaista, omalla nimellä ja naamalla tapahtuvaa kansalaistottelemattomuutta. Otetaan vaikkapa esimerkiksi joku vihapuhe. Mitä jos kansalaiset ryhtyisivät kansalaistottelemattomiksi ja alkaisivat sanoa "neekeri" vain sen takia, että sananvapautta rajoitetaan. Katsotaan, niin aika nopeasti Mikkoset ja Anderssonit kertoisivat, että natsismille nollatoleranssi ja että tällaiset ulostulot ruokkivat väkivaltaa, joten sakot ja vankilat ovat ainoat hyväksyttävät reaktiot.

Itse luonnollisesti kannatan väkivallatonta ja rauhanomaista kansalaistottelemattomuutta ja kehotankin ihmisiä aktiivisesti rikkomaan lakia aina, kun siltä tuntuu mistä tahansa syystä tai vaikka ilman mitään syytä. Ainoat asiat, jotka rajoittavat ihmisen toimintaa, ovat hänen oma voimansa, pokkansa että moraalinsa. Jos ihminen tahtoo esimerkiksi warettaa, polttaa pajaria tai puhua rumia, hänen kannattaa se tehdä täysin riippumatta siitä, mitä laki sanoo. Laki ei tarkoita loppukädessä mitään muuta kuin sitä, että kaduilla pyörii aseistettuja jätkiä teekkarihaalareissa, vaikka ei ole edes vappu. Mitään todellista oikeutta viranomaisilla, poliisilla tai lainsäätäjillä ei ole, vaan kaikki perustuu puhtaasti väkivaltaan ja sen uhkaan.

Hyvää väkivallatonta ja rauhanomaista kansalaistottelemattomuutta ovat esimerkiksi verosuunnittelu, verojen kiertäminen, poliittisesti epäkorrektien termien käyttäminen tarkoituksella, mustan pörssin kaupankäynti, nuuskan salakuljetus ja sen sellainen. Kaikkien kannattaa ryhtyä rikkomaan lakia, jos moraali niin määrää ja jos hyödytte siitä. Lain rikkominen on moraalisesti ja eettisesti järkevää ja hyväksyttävää!

[vanha pitkätukkaisen ituhipin näköinen netsi Jiri Keronen Facebookissa 11.9.2017]

[PS. Itse olen muuten sitä mieltä, että Jumalaa pitää totella enemmän kuin ihmisiä (apostoli Pietari oli alun perin lausunut tämän). Kuitenkin ajattelen, että tätä periaatetta tulee rajoittaa sen, että jos Jumala käskee tekemään jotain inhaa, kuten valloittamaan miekalla maailman omalle opille tai tekemään kansanmurhan, niin sitten ei pidä totella.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti