sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

S "Relevantti tummaihoisuus"

Kun ökyrikas sijoituspomo James King jää kiinni petoksesta ja saa vankilatuomion, antaa tuomari hänelle 30 päivää aikaa hoitaa asiansa kuntoon ennen astumista pahamaineiseen San Quentinin vankilaan. Epätoivoinen James anelee tummaihoista Darnell Lewisiä valmistelemaan häntä vankilaelämää varten. Toisin kun James olettaa, Darnell onkin ahkera pienyrittäjä, joka ei ole koskaan saanut edes parkkisakkoa, saatikka ollut vankilassa. Yhdessä miehet tekevät kaikkensa kovettaakseen Jamesin tulevaa linnareissua varten ja samalla he huomaavat, kuinka väärässä he olivat monesta asiasta - kuten toisistaan.

101 min.

Ohjaus: Etan Cohen.

Pääosissa: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie, Edwina Findley ja Craig T. Nelson.

Kesto: 2t

Julkaisuvuosi: 2015

Pääosissa: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie, Craig T. Nelson, Edwina Findley

[Näin oli kuulunut erään elokuvan kuvaus. Itse en kyllä ymmärrä, mikä relevanssi tummaihoisuudella on elokuvassa. Yhdet ihmiset ovat tummaihoisia, toiset taas vaaleaihoisia. Who cares! (anteeksi anglismi)]

3 kommenttia:

 1. No koska USAn vankiloita asuttavasta populasta suurin osa on runsaspigmenttisiä, onhan relevanttia tehdä looginen päätelmä, että senkaltainen tietää vankilaoloista enemmän kuin vähäpigmenttinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keskimäärin kyllä. Yksilö voi silti erota keskimääräisestä yksilöstä.

   Poista
  2. Hieno lähtökohta komedialle kyllä. Jos tämä oli komedia.

   Poista