Ala kritisoi myös monikulttuurisuuteen liittyviä säädöksiä ja tiedotusta.
”Viranomaistoiminta on jossain tapauksissa katsonut epätasa-arvoa oikeutettuna. On esimerkiksi mahdollistettu lasten poisjäänti musiikin tai kuvaamataidon tunneilta omiin uskontoihin vedoten. Nämä voivat vaikuttaa lapsen kasvatukseen. Lapsen erottaminen muista lapsista ei ole harmitonta. Joskus pakkoavioliitto on myös hyväksytty oman kulttuurin perusteella. Onneksi siihen on tulossa muutoksia. Suunta on oikea, vaikkakin hidasta.”
[Näin oli lausuttu joskus Vapaa-ajattelijoiden sivuilla julkaistussa Binar Mustafan kirjoittamassa haastatteluartikkelissa Uskonnon vaikutuksia maahanmuuttajanaisten arjessa.]
Onhan maassamme ollut uusien tulijoiden lisäksi jo puolituhatta vuotta muuan vähemmistö, jola on vaikka minkälaisia erikoisvaatimuksia.
VastaaPoistaNe perustuvat asianomaisten ikiaikaiseen kulttuuriin, josta suurin osa on tosin keksitty vasta II maailmansodan jälkeen.
Jospa ensin yritettäisiin kotouttaa nuo, ja ellei onnistu tehdään kysymys onkos tämä yleensä mahdollista?
Kotoutuminen on mahdollista omaehtoisesti, sen tiedämme tataarivähemmistöstämme.
Kyllä. Tataarit olivat ennen wanhaan olleet tunnettuja siitä, että he metsästivät laajalta alueelta ihmisiä orjiksi. Mutta eivätpä tee sitä enää Suomessa.
Poista