lauantai 23. lokakuuta 2021

S Salah Abdeslamin mukaan ei-muslimit ovat ali-ihmisiä

Se mitä sanon, ei tule miellyttämään kaikkia, mutta me tähtäsimme vain ei-uskoviin. Jos osuimme muslimeihin, se ei ollut tarkoituksemme.

[Salah Abdeslam, ainoa kymmenestä Pariisissa 13.11.2015 suoritetun terrori-iskun tekijöistä, joka selvisi hengissä, oikeudenkäynnissä Ilta-sanomat -lehdessä 3.10.2021 julkaistun Kaisla Kuuskosken kirjoittaman uutisartikkelin Pariisin terrori-iskua puidaan oikeudessa – syytetty sanoi kylmäävät sanat uhrin siskolle mukaan]

[Herra Abdeslam, islamin 600-luvulla jKr. Arabian niemimaalla perustaneen profeetta Muhammadin tapaan, pitää ei-muslimeita ali-ihmisinä. Asenne on yhteensopiva hitleriläisen kansallissosialismin kanssa.]

10 kommenttia:

 1. Nykyisen tiedon valossa Muhammad on todennäköisesti keksitty hahmo, eikä islamia ollut olemassa ennen 800-luvun loppua, jolloin arabit kehittivät sen valloitustensa perusteeksi eikä toisinpäin.

  Tätä osoittaa mm. se, etteivät 700-luvun eurooppalaiset historioitsijat maininneet arabien valloitusretkistä kronikoidessaan mitään Allahista tai tämän profeetasta Muhammadista saati Koraanista, joka käski tappamaan ja raiskaamaan.
  Niitä ei siis tunnettu tuolloin arabien keskuudessa.

  Myöskään arabivaltakunnan rahoja tms. valtion ulkoisia tunnuksia ei ole löydetty ennen 800-luvun loppupuolta.

  Näin ollen olisi syytä haudata arabien keksimä Muhammad-tarusto ja puheet 600-luvulla perustetusta islamista, jota ei tuolloin ilmeisestikään ollut olemassa kuten ei arabivaltakuntaakaan, vaan valloitukset suoritti arabiheimojen liittokunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääli, että tällaisten asioiden tutkiminen herättää pahaa verta niissä, joiden etujen mukaista on olla tutkimatta tällaisia asioita.

   Poista
  2. PS. Pitää vielä kysyä, että löytyykö aiheesta helposti saatavilla olevaa tietoaineistoa suomen tai englannin kielellä. Hätätilassa menisi Lingua Franca Novankin kieli.

   Poista
  3. Luin tämän joskus lähimenneisyydessä tuosta blogista:

   https://ibnmatti.blogspot.com/

   Valitettavasti en onnistunut nyt löytämään kyseistä kirjoitusta.

   Poista
  4. No mä yritän löytää, jahka ehdin. Itse asiassa muistan nyt, että olen törmännyt jossain asiaan ennenkin. Olikohan se vapaa-ajattelijoiden yhdistyksen sivusto?...

   Poista
  5. Löysin Ibn Matin blogista merkinnän, jossa hän vittuilee Tiede-lehden käsitykselle historiasta. Oi, katso: Uskonnollinen myytti tiedelehdessä

   Poista
  6. Se tarkoittamani Ibn Matin bloggaus ei ollut tuo;
   se oli pitempi ja yksityiskohtaisempi,
   muistaakseni USAlaisen alkuperäisartikkelin referaatti lähde mainiten.

   Poista
  7. No pitää käydä koko sivusto läpi sitten ajan kanssa.

   Poista
  8. Ja, oi, katso, minä taisin löytää ko. kirjoituksen. Kyseessä on näköjään ruotsalaisen nimimerkki Fjordmanin teksti käännettynä: Fjordman: Mikä on islamin todellinen alkuperä?.

   Poista