tiistai 22. marraskuuta 2016

Sukupuolivähemmistöön kuuluva oli kritisoinut hienoja ja hyviä ihmisiä {S}

Minusta on hauskaa, että nää rasmuslaiset ja muut vastaavat on aina sitä mieltä, että heidän käsityksiään kritisoivat 1) vihaavat naisia 2) ovat jostain kateellisia 3) ovat pettyneitä tai katkeria.

Minuakin on sanottu "avoimen misogyyniseksi" ja minulla on "paha olla" ja olen vain "kateellinen". Siis wattafak, erityisesti tuo eka. On aivan käsittämätön väite.

Laasanen on tosi symppis kaveri. Hänkin on sanonut rakastavansa naisia ja uskon sen. Hän ainoastaan havainnoi todellisuutta, tekee siitä johtopäätöksiä eikä koskaan ärsyynny mistään tai vedä herneitä kuonoonsa. Hän argumentoi vain asia-argumentein.

Luin Epäneutraalin sukupuolikirjan artikkelit ja niissä ei ollut "vihaa" yhtään mihinkään suuntaan.

Lisäksi se, että toteamme sukupuolten olevan erilaisia, ei ole naisten vihaamista tai naisten tasa-arvon vastustamista. Mikä tässä on nin vaikeaa ymmärtää? Minusta erilaisuuden hyväksyminen ja erilaisuuden vaaliminen on ainoastaan hyvä asia. Sehän on sitä suvaitsevaisuutta. Ja eikös tämä ole ollut suvakkien päämäärä koko ajan...?

Suvakit ovat kiskaisseet itsensä solmuun omalla ideologiallaan, eivätkä enää tajua yhtään, että mistä puhuvat tai mitä edes haluavat.

[Näin oli lausunut itse sukupuolivähemmistöön kuuluva "Sametti" Musta Orkidea -blogissaan 26.10.2016 julkaisemansa blogimerkintänsä Keskustelu "Epäneutraalin sukupuolikirjan" ympärillä lukijakommenteissa.]

[Tuo kirja "'Epänormaali sukupuolikirja' on hirvittävän ja saastaisen Suomen perusta -ajatuspajan julkaisu, ja sen täytyy olla pahinta saastaa sitten Raamatun ja sukupuolijärjestelmän tutkija Henry Laasasen blogien. Jälkimmäisiä päivitetään kyllä vielä. Kirja on kauhea siksikin, kun yksi sen kirjoittajista on kauhistuttava Timo Hännikäinen. Kuulen uuninluukkujen kolinaa.]

[Kirjoittajan mainitsemat rasmuslaiset taas ovat edistyksellisiä ihmisiä, joita pitäisi kantaa kultatuoleissa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti